26 / 04 / 2024

 Ercüment Alptekin

 Ercüment Alptekin

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nu bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösteriyor...

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

O ildeki 18 adet arsa 442 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Harmancık ilçesi, Çakmak ve Hopandanişment Mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Harmancık'ta yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlker Ercömert tarafından kuruldu.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

 Ercüment Alptekin Haberi

 Ercüment Alptekin

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Edip GYO'nun 10 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan 2018 yılı olağan genel kurul Toplantısında onaya sunulmak üzere, Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Edip GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 10.04.2019 tarihinde yapılacak olan 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmak üzere, Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Sayın Ercüment ALPTEKİN ve Sayın Eyüphan BOYVADAOĞLU'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar...