25 / 04 / 2024

Erdal Bahçıvan kim

Erdal Bahçıvan kim

Enerji sektörünün önde gelen oyuncuları CNR Enerji İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı'nda bir araya geldi. İSO Başkanı Bahçıvan, "İlk nükleer santral 7-8 milyar dolarlık yatırım doğuracaktır" dedi

Erdal Bahçıvan: İstanbul'da sanayi olmalı ve yaşamalıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "İstanbul'da sanayi olmalı ve yaşamalıdır. İstanbul sanayisi, Türkiye'nin sanayisinde katma değerli teknoloji konusunda bayraktarlık yapacaktır" dedi.

Erdal Bahçıvan: İstanbul çevresinde OSB oluşturmak için çalışıyoruz!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

İstanbul’a iki yeni OSB lazım!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, son dönemdeki romantik söylemlere karşı çıkarak “İstanbul’un ‘sanayisiz’ olamayacağını söylüyor ve iki yakadaki sanayiciler için iki yeni Organize Sanayi Bölgesi kurulmasını öneriyor.

Erdal Bahçıvan: Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor!

SO Başkanı, İstanbullu sanayici'nin, göçebelikten kurtulup yerleşik düzene geçmek istediğini açıkladı. Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan konuyu değerlendirdi.

Erdal Bahçıvan: Gümrük Müdürlüğü'nün Çatalca'ya taşınması, sanayicilere nefes aldıracak!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, gümrüklerdeki sıkışıklığa çözüm olacak Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün Çatalca'ya taşınmasına, sanayicilere rahat nefes aldıracağı gerekçesiyle destek verdi.

İSO Meclisi aralık ayı toplantısı yarın yapılıyor!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin aralık ayı toplantısı, 25 Aralık 2013 Çarşamba günü (yarın) yapılacak.Meclis Toplantısı’nda, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan sanayi gündemine ilişkin görüşlerini paylaşacak...

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Milli Emlak, o ilde 2+1, 3+1 konut satıyor! 625 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 taksit fırsatıyla!

Van Milli Emlak, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye Mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ile 8 adet 3+1 konutu satıyor. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

O ilde 545 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanıyla satılık 2+1, 3+1 konut fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan 21 adet kamu konutu 545 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Milli Emlak'tan satılık konut fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:40'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

Van Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erdal Bahçıvan kim Haberi

Erdal Bahçıvan kim

Enerji sektörünün önde gelen oyuncuları CNR Enerji İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı'nda bir araya geldi. CNR EXPO Yeşilköy'de başlayan konferansın açılış konuşmasını İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan yaptı. Türkiye'de cari açığın büyük oranda enerji ithalatıyla ilgili olduğuna dikkat çeken Bahçıvan, "Akkuyu'da 20 milyar dolarlık maliyetle kurulacak ilk nükleer santral, hükümetimizin hesaplarına göre inşaat başta olmak üzere birçok sektöre 7-8 milyar dolarlık yatırım gelmesine neden olacak" dedi. Bahçıvan, tüm bu imkânlardan yararlanarak yerli sanayinin gelişmesi ve enerjide özellikle doğalgazdaki dışa bağımlılığın azalması için sektörün tüm bileşenlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Can Paker de 19-21 Mart arasında gerçekleşecek konferanslarda 122 sektör temsilcisinin 120'den fazla oturuma katılacağını söyledi. Ak Enerji,...