27 / 04 / 2024

erdal bahçıvan kimdir

erdal bahçıvan kimdir

İSO kapsamında İstanbullu Sanayiciler, Gaziantep’te bölge sanayicileri ile bir araya geldi. İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “İstanbul'un gayrimenkul fiyatı arttıkça İstanbul sanayiden uzaklaşıyor” dedi…

İSO'dan Emlak Sanayi modeli önerisi!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Emlak Sanayi modeliyle kiralama yoluyla uygun arazilerin, projelerine göre özel sektöre tahsis edilmesiyle, uzun vadeli sanayi arsası ve fabrika binası teminine olanak sağlanacağını söyledi.

OSB'ler sanayiyi konutlaşma baskısından kurtaracak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yeni nesil OSB’lerin sanayiyi konutlaşma baskısından kurtaracağını söyledi.

Erdal Bahçıvan: Üretim ekonomisi için finansman sorunu çözülmeli!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yeniden üretim ekonomisine dönüş arzusunun fiiliyata geçmesi açısından sanayicimizin finansman sorunu çözümlenmeli” dedi.

Erdal Bahçıvan: Akkuyu nükleer santrali 8 milyar dolar getirir!

Enerji sektörünün önde gelen oyuncuları CNR Enerji İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı'nda bir araya geldi. İSO Başkanı Bahçıvan, "İlk nükleer santral 7-8 milyar dolarlık yatırım doğuracaktır" dedi

Ekonomi sadece inşaatla büyümez, fabrikalar da olmalı!

İstanbul’daki fabrikalar imar rantı yüzünden teker teker şehir dışına taşınıyor. İSO Başkanı Bahçıvan, “ Ekonomi sadece inşaat ile büyümez. Fabrikalar da olmalı” dedi..

Erdal Bahçıvan: İstanbul'da sanayi olmalı ve yaşamalıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "İstanbul'da sanayi olmalı ve yaşamalıdır. İstanbul sanayisi, Türkiye'nin sanayisinde katma değerli teknoloji konusunda bayraktarlık yapacaktır" dedi.

Erdal Bahçıvan: İstanbul çevresinde OSB oluşturmak için çalışıyoruz!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.Bahçıvan, İstanbul ve yakın çevresinde OSB oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Erdal Bahçıvan: OSB’ler demiryoluyla limanlara açılmalı!

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada organize sanayi bölgeleri ve üretim merkezlerine yönelik taşımacılık sistemini geliştirecek düzenlemelerin acilen yapılması gerektiğini belirtti

İstanbul’a iki yeni OSB lazım!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, son dönemdeki romantik söylemlere karşı çıkarak “İstanbul’un ‘sanayisiz’ olamayacağını söylüyor ve iki yakadaki sanayiciler için iki yeni Organize Sanayi Bölgesi kurulmasını öneriyor.

Erdal Bahçıvan: Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor!

SO Başkanı, İstanbullu sanayici'nin, göçebelikten kurtulup yerleşik düzene geçmek istediğini açıkladı. Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan konuyu değerlendirdi.

Erdal Bahçıvan: İSO 500’ün finansal yapısı kötüleşti!

Erdal Bahçıvan, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonuçlarına ilişkin, “Göstergeler, 2013 yılında 500 Büyük Kuruluşun finans yapısının bir önceki yıla göre kötüleştiğini ortaya koyuyor” değerlendirmesinde bulundu

Erdal Bahçıvan: Yabancı, yatırımdan kaçabilir!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, "Kredi notumuzun düşebileceği, yabancı sermayenin yatırım yapmaktan kaçabileceği gerçeğiyle karşı karşıya kalabiliriz " dedi

İSGİD'den iş dünyasının önünü açacak çalışma!

İstanbul Genç Girişimciler Derneği (İSGİD), İstanbul Sanayi Odası (İSO)Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSGİD üyeleri, Bahçıvan’a yatırım alanında iş dünyasının önünü açacak çalışmaları sundu....

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Milli Emlak, o ilde 2+1, 3+1 konut satıyor! 625 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 taksit fırsatıyla!

Van Milli Emlak, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye Mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ile 8 adet 3+1 konutu satıyor. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

O ilde 545 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanıyla satılık 2+1, 3+1 konut fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan 21 adet kamu konutu 545 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Milli Emlak'tan satılık konut fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:40'da yapılacak.

erdal bahçıvan kimdir Haberi

erdal bahçıvan kimdir

İSO'nun, geleneksel Anadolu illeri ziyaretleri kapsamında İstanbullu sanayiciler, Şanlıurfa'dan sonra Gaziantep'te bölge sanayicileri ile buluştu.

Gaziantep Sanayi Odası'nda kentin iş adamları ile buluşan İSO heyeti, şehirdeki yatırım fırsatlarını, yürütülen çalışmaları ve hali hazırda mevcut sorunların çözümleri hakkında değerlendirme yaptı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre,  İSO Başkanı Bahçıvan, meclis toplantısındaki konuşmasında, farklı sanayi şehirlerinde gerçekleşen toplantıların, iş dünyasının gelişmesi ve şehirler açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. 

Bahçıvan, Gaziantep’in örnek bir yönetim anlayışına sahip olduğunu belirterek, bu anlayışın kentin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Bahçıvan, "Gaziantep, nesiller arasındaki sanayicilik transferinde son derece başarılı. Aile işletmelerinin devamı konusunda lütfen bizi besleyin." diyerek, İstanbul'un sanayi kuşaklarının nesilden nesile aktarılmasında başarılı olmadığını söyledi.

 "Gayrimenkul fiyatı arttıkça İstanbul sanayiden uzaklaşıyor"

Bahçıvan, "İstanbul'un gayrimenkul fiyatı arttıkça İstanbul sanayiden uzaklaşıyor, şehri...