18 / 04 / 2024

Erdal Sarı kimdir

Erdal Sarı kimdir

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı kimdir? Erdal Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Altunhisar'da yenilikçi projeler!

2004 yılından bu yana ilçenin belediye başkanlığı görevini üstlenen ve geçen yıl 3'üncü kez seçilen Niğde Altunhisar İlçe Belediye Başkanı Erdal Sarı, 10 yıl boyunca Altunhisar için yaptıkları çalışmaları anlattı

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarı, Hüseyin Sarı ve Özgür Kuş ortaklığında kuruldu.

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eramax Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eramax Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarıdere ve Ercan Sarıdere ortaklığında kuruldu.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Sarı kimdir Haberi

Erdal Sarı kimdir

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, 30.11.1960 tarihinde doğdu. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Ön Lisans programını bitirerek yüksek okul diploması almaya hak kazandı.


İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce açılan amirlik sınavlarına katıldı ve başarılı oldu. İlçe içerisindeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına araç, gereç, ağaçlandırma v.b. konularda katkı sağlama gayreti içerisinde oldu.


Yerel yönetici olma düşüncesi ile memuriyet hayatından genç yaşta emekliye ayrıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca açılan ve 4 ay süren ve SİYASET AKADEMİSİ YEREL YÖNETİMLER OKULUNDAN mezun oldu. 


28 Mart 2004 yerel seçimlerinde İlçe Belediye Başkanı oldu. Sonrasında 29 Mart 2009 Mahalli seçimlerinde 2. Kez, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde de 3. Kez başkan olarak seçildi.


 Sarı, evli ve ilki ikiz olmak üzere 3 erkek çocuk...