29 / 03 / 2024

erdem inşaat Doğa Evleri armutlu

erdem inşaat Doğa Evleri armutlu

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

İnşaat maliyetleri haziranda tavan yaptı! Rekor artış inşaat sektörünü salladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayı inşaat maliyetlerini açıkladı. İnşaat maliyetleri haziran ayında yıllık bazda 3,47,  yıllık bazda ise yüzde 106,87 arttı. Bu rekor artış inşaat sektörünü salladı...

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

AB'de inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 1,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tedbirlerinin yumuşadığı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 1,8 azladı.

İnşaat sektöründen zamlı fiyatlara tepki!

İnşaat sektörünün önemli girdilerinden olan çimentodaki yüksek oranlı fiyat artışları, müteahhitlerin tepkisine neden oldu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitleri, yüksek girdi fiyatlarına karşı müteahhitlere inşaat durdurma çağrısı yaptı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kemal Erdem tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

erdem inşaat Doğa Evleri armutlu Haberi

erdem inşaat Doğa Evleri armutlu

Erdem İnşaat, Yalova Armutlu’daki ikinci projesini hayata geçiriliyor. Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. 


Firmadan yapılan açıklamaya göre,  merkezi İstanbul Çekmeköy’de bulunan şirket, asansörlü ve deniz manzaralı toplam 23 dairelik projede, bir çok özellik ile diğer projelerden ayrılacağını kaydetti.


Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erdem, "Yalova Armutlu’da başlatmış olduğumuz Şimşek evleri projemizi tamamlayarak teslim ettik. Şimdi sırada Doğa Evleri projemiz var. En büyük referansımız yaptığımız projelerimiz diyerek tatil cenneti Armutlu’da benim de evim olsun diyen tüm vatandaşlarımızı projemizi incelemek üzere ofisimize bekliyoruz" şeklinde konuştu


Yalova Armutlu’nun termal suyu, temiz denizi ve doğa harikası ormanları ile her kesimin beğenisini kazandığını açıklayan Sedat Erdem, "İstanbul’a yakın olması tatil yapanların ilk tercihleri arasında yerini alıyor. Dairelerin içerisinde spot lambalar, germe tavanlar, görüntülü diafonlar, fitness, botanik...