19 / 04 / 2024

Erdemoğlu Holding yatırım

Erdemoğlu Holding yatırım

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Erdemoğlu Holding, dev mağaza zinciri Wal-Mart’la görüşüyor!

Halı, mobilya, ev tekstili, iplik, inşaat, enerji ve lojistik sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Erdemoğlu Holding, amiral gemisi olan Gaziantep merkezli Merinos markasıyla halı ve kilim üreticiliğinde dünya lideri olmayı hedefliyor.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekiz tarafından kuruldu.

Karavelioğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karavelioğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karavelioğlu tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Erdemoğlu Holding yatırım Haberi

Erdemoğlu Holding yatırım

Türkiye'nin darbe girişimini püskürtmesiyle farklı bir ruha kavuşan sanayici, dünyaya kafa tutan yatırım kararları almaya başladı. Dünyanın en büyük halı üreticilerinden biri olan Erdemoğlu Holding, Türkiye'nin tek polyester elyaf üreticisi SASA'nın yüzde 51'ini Sabancı Holding'ten 104 milyon dolara aldıktan sonra dev yatırım için düğmeye bastı. Şirket, borsada işlem gören SASA hisselerine dönük çağrı süreci sonrası hisse oranını yüzde 84.8'e çıkardı. "SASA'yı almasaydık, yenisini kuracaktık" diyen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 205 milyon dolara satın aldıkları SASA'da 210 milyon dolarlık bir modernizasyon yatırımı başlattıklarını söyledi. 200 milyon dolarlık ilave bir yatırım daha yapmayı planladıklarını aktaran Erdemoğlu, "Yapılan harcama satın alma bedeliyle birlikte 600 milyon doları bulacak. SASA Adana Üretim Kompleksi'ni son teknolojiyle donatılmış bir tesis haline getirerek Çin...