16 / 04 / 2024

erdoğan 3. Havalimanı inceledi

erdoğan 3. Havalimanı inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları havadan inceledi. Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı! Deprem konutları 3 ya da 4 katlı ve 3+1 olarak yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Son dakika… Kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili karar çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili kararı da açıkladı. Buna göre sözleşmelilerin kadroya geçişinde, 3 yıl bu statüde çalışmış olmaları şartı aranacak.

Asgari ücrete bir yılda 3. zam! Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika yeni zam açıklaması geldi.

Gündeme bomba gibi düşen iddia: Erdoğan sinyali verdi kesin artıracak

Türkiye'de gerçek enflasyon değerinin 3 haneli rakamlara eriştiği belirtilirken The Economist dikkat çeken bir Erdoğan ve seçim analizi yayınladı. Hükümetin seçim için harcama musluklarını açacağının ifade edildiği yazıda "bu durumun ihtimal değil kesin" olduğu vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Erdoğan’dan yeni konut müjdesi

TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut üretildiğini, 3 milyon konutun da dönüşümünün tamamlandığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yakında bu konuda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Konutta yeni müjdeler vereceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini ve 3 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyleyerek, yakında bu konuda yeni müjdeler vereceklerini söyledi.

erdoğan 3. Havalimanı inceledi Haberi

erdoğan 3. Havalimanı inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları havadan inceledi. Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.


Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın inşaat alanına yaptığı ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da hazır bulundu.


Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.


Bakanların, havalimanı inşaatını yapan 5'li konsorsiyumun yanı sıra THY ve DHMİ yetkililerinin de katıldıkları brifingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ile Konsorsiyum üyesi Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ilk etabı 2018'in Şubat ayında hizmete girecek olan projeye ilişkin...