29 / 03 / 2024

erdoğan kira yardımı

erdoğan kira yardımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle mağdur olan esnafa yönelik olarak açıklanan gelir ve kira destekleri, başkent esnafı tarafından olumlu olarak karşılandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

Kira yardımı ne kadar süreyle verilecek, kimler kaç para alacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği detaylar!

Adıyaman’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada, depremzedelere yapılacak kira yardımının detaylarını açıkladı. İşte Erdoğan’ın yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren önemli açıklamalarının detayları…

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

2021 esnaf kira yardımı nereden yapılacak?

Esnafa kira yardımı için açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirlerdeki iş yerlerine 750, diğer illerdekilere ise aylık 500 TL kira yardımı yapılacağını açıkladı. Peki 2021 esnaf kira yardımı nereden yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır 2021?

Geçtiğimiz gün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası son dakika açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaflara kredi yardımı müjdesi verdi. Peki esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır 2021? İşte tüm merak edilenler...

Kira yardımı başvurusu 2021!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalara göre, esnaflara yapılacak kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki kira yardımı başvurusu nasıl yapılacak? İşte kira yardımı başvurusu 2021 ile ilgili tüm merak edilenler...

5 soruda 'esnafa kira yardımı' tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası esnaflara yapılacak kira yardımı ile ilgili detayları paylaştı. Buna göre,  iş yeri kira olan esnafa, üç ay süreyle aylık 750 lira kira desteği verilecek.

Esnafa kira yardımı ne zaman başlayacak? 2021 yılı başına yetişecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı kira yardımı ne zaman başlayacak? 2021 yılı başına yetişecek mi? İşte kira yardımı ile ilgili detaylar...

Kiracılara 960 TL kira yardımı müjdesi!

Kira yardımı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu anlamda kira yardımları en fazla aratılanlar arasına girdi. Kiralarını ödeyemeyecek durumda olan vatandaşlara devlet tarafından 960 TL'ye kadar kira yardımı verebilecek.

İstanbul'da selden etkilenen esnafa kira yardımı yapılacak!

Hükümet yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla selden zarar gören esnafa 6 aylık da kira yardımı yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 551 milyon TL kira yardımı yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar Şırnak'taki vatandaşlarımıza 551 milyon lira kira yardımı yaptık" dedi.

erdoğan kira yardımı Haberi

erdoğan kira yardımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta başındaki Kabine Toplantısı'ndan sonra 1 milyon 239 bin 438 esnafa 3 ay süreyle ayda 1000 lira hibe, basit usule tabi esnafa da büyükşehirlerde ayda 750 lira, diğer illerde 500 lira kira desteği sağlayacaklarını duyurmuştu.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, toplam 5 milyar TL'lik bu desteğin esnafa nefes aldıracağını dile getirdi.

Buna karşın esnafın biraz daha destek beklediğini dile getiren Yiğiner, "Salgından dolayı ekonomileri güçlü ülkeler bile sıkıntı yaşadı. Bu şartlarda verilen desteklerden dolayı hükümetimize, Cumhurbaşkanı'mıza teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Salgın sürecinin Türkiye'de iyi yönetildiğini dile getiren Yiğiner, destekler sayesinde piyasaya para gireceğini söyledi.

Yiğiner, taksi, minibüs ve servis işletmecisi esnafının da mazot desteği beklediğini söyledi.

"Destekler birkaç...