18 / 04 / 2024

Erdoğan Taşpolat

Erdoğan Taşpolat

Mabel İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Erdoğan Taşpolat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği videolu mesajda şunları söyledi; "Önümüzdeki aylardan itibaren İnşallah deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlamayı istiyoruz. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Depremzedelere 30 milyar TL ödeme yapıldı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına yapılan ödeme tutarını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika müjdesi! Ticari aracını yenileyenlerden ÖTV alınmayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaflara son dakika müjdesi geldi. Erdoğan, esnafların aynı cins ticari taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyeceğini belirtti.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 10 ilde OHAL ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta peş peşe yaşanan iki ayrı deprem felaketinin ardından 10 ilde OHAL ilan edildiğini duyurdu. Peki bu karar ne anlama geliyor?

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Borçlar silindi!

Erdoğan " Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz" dedi.

Erdoğan tek tek açıkladı! TOGG fiyatı ne zaman belli olacak? Ön satışı ne zaman olacak?

Yerli otomobil TOGG'un ilk modeli bugün üretim bandından indi. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG için bankalara uygun kredi çağrısında bulunurken, TOGG’un ön satış tarihini de açıkladı. İşte detaylar…

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Erdoğan Taşpolat Haberi

Erdoğan Taşpolat

Mabel İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Erdoğan Taşpolat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 28 Şubat tarihinde kurulan firmanın iş konusu; yurtiçinde ve yurtdışında konutlar işyerleri okullar ibadet yerleri spor tesisleri fabrika ve atölye binaları anıtlar eski eserler turistik tesisler ticari zirai sınai tesisler...ve bunlara benzer inşaatları yapmak yaptırmal ve onarmak.


Mabel İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi, Ahmet Kocabıyık Sokak, Arzu İş Merkezi...