26 / 04 / 2024

Erdoğan Tok İlkadımda 2 ayda 2 dev projenin temelini attık

Erdoğan Tok İlkadımda 2 ayda 2 dev projenin temelini attık

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının projelerin temel atma yılı olduğunu belirterek, “İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık” dedi.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

TOKİ'nin sosyal konut hamlesine 2 milyonun üzerinde başvuru gelmesinin ardından ikinci konut hamlesi gündeme geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili önemli açıklamaları...

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin detaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bakan Kurum, yapmış olduğu paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacaktır" cümlelerini kullandı.

Ucuz konut için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama! TOKİ fırsatlarını kaçırmayın! Ucuza ev alın

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesine çok az bir zaman kaldı. TOKİ 81 İl Konut Projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni açıklamalar yaparken konu ile ilgili detaylar ise şu şekilde…

Erdoğan’dan yeni konut müjdesi

TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut üretildiğini, 3 milyon konutun da dönüşümünün tamamlandığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yakında bu konuda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Tok İlkadımda 2 ayda 2 dev projenin temelini attık Haberi

Erdoğan Tok İlkadımda 2 ayda 2 dev projenin temelini attık

Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde İlkadımlı bayanları ağırlayan Başkan Erdoğan Tok, söz verdikleri projelerin sırasıyla hayat bulduğunu söyledi. Bayanlara belediye olarak hayata geçirdikleri ve yapacakları projeleri anlatan Başkan Tok, “18 Ağustos’ta Derebahçe Sosyal Tesislerimizin, 19 Ekim’de ise Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temellerini attık. Projelerimiz sırasıyla hayat buluyor” diye konuştu.


İNSANA DOKUNAN PROJELER

İnsana dokunan projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini belirten Tok, “ Derebahçe Mahallesi’ne, bin 500 kişilik düğün salonu, engelsiz çocuk oyun parkı, düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok hizmeti halkımızın hizmetine sunuyoruz. 2016 Nisan ayında Derebahçe Sosyal Tesisimizin inşaatı tamamlanıyor. Öte yandan, Çatalarmut Mahallesi’ne Türkiye’nin en büyük gençlik merkezini inşa ediyoruz. Bu merkezimizde; voleybol ve badminton spor sahaları,...