27 / 04 / 2024

Ereğli çevre çalışmaları

Ereğli çevre çalışmaları

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

TOKİ Ereğli projesinde çalışmalar başladı!

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi tamamlanan üçüncü etap TOKİ konutlarının yapılacağı alana şantiyeler kurulmaya başlandı. 

Ereğli çevre çalışmaları Haberi

Ereğli çevre çalışmaları

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın teklifi ve belediye meclisi 15 Temmuz darbe girişiminin ilk şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’in isminin verildiği bulvar üzerinde belediye tarafından yapılan trafik ve çevre düzenleme çalışmaları son aşamaya geldiği belirtildi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 günde 5 bin ton asfalt dökülen bulvar üzerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar ile ilgili daire müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemede, Başkan Uysal anayol üzerine dökülen son asfaltı takip etti.


Ekiplerden bilgi alan Başkan Uysal, düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan çalışmaları da yerinde denetledi. Bulvar üzerindeki...