25 / 04 / 2024

Ereğli çevre düzenlemesi

Ereğli çevre düzenlemesi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

Eyüpsultan Pirinççi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli İstanbul İli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Revizyon + İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıda...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Karadeniz Ereğli'de 2.9 milyon TL'ye satılık 25 dükkan!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Karadeniz Ereğli Kışla Mahallesi'nde yer alan 25 adet dükkanı toplam 2 milyon 910 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ereğli TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubu projesinde bulunan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubunda sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubu projesinde yer alan 234 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Ereğli'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye alt gelir grubunda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Ereğli alt gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye alt gelir grubundaki 100 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ereğli çevre düzenlemesi Haberi

Ereğli çevre düzenlemesi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın teklifi ve belediye meclisi 15 Temmuz darbe girişiminin ilk şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’in isminin verildiği bulvar üzerinde belediye tarafından yapılan trafik ve çevre düzenleme çalışmaları son aşamaya geldiği belirtildi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 günde 5 bin ton asfalt dökülen bulvar üzerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar ile ilgili daire müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemede, Başkan Uysal anayol üzerine dökülen son asfaltı takip etti.


Ekiplerden bilgi alan Başkan Uysal, düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan çalışmaları da yerinde denetledi. Bulvar üzerindeki...