29 / 03 / 2024

ereğli çöken binalar

ereğli çöken binalar

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’de yapımını tamamladığı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ereğlili kadınlara armağan etti. Ereğli ASEM 21 branşta, 34 kursta hizmet veriyor.

Zonguldak-Ereğli İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Zonguldak-Ereğli İçmesuyu Projesi" kapsamındaki Zonguldak-Ereğli İçmesuyu İsale Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

TOKİ Ereğli 3. Etap çalışmaları başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. Etap TOKİ müjdesi verdi. Özgüven, "180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen proje, şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacak." dedi.

Konya Ereğli Şehir Konağı 8 Mart'ta açılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

ereğli çöken binalar Haberi

ereğli çöken binalar

Zonguldak Ereğli'de yer alan 2 katlı bina yerle bir oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, üzücü olay, bugün öğle saatlerinde Kirmanlı Mahallesi'nde yaşandı. Çöken 2 katlı metruk binanın enkazı mahalle yolunun bir bölümünü de trafiğe kapattı. Metruk binanın yerle bir olduğunu görenler belediyeyi ve polisleri aradı. Belediye ekipleri çöken binanın enkazını kaldırmak için çalışmalara başladı.

Kirmanlı Mahallesi Muhtarı Nurettin Yaman, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Böyle bir şeyi bekliyorduk. Can kaybı ya da yaralanan olmaması sevindirici. Gece olmaması bir avantaj, çünkü arabalar park ediliyordu. Ondan da kurtarıldı. Binanın devamının da yıkılması ile risk bitmiş olacak. Bina boştu" 

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını...