25 / 04 / 2024

Ereğli kent çalışmaları

Ereğli kent çalışmaları

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde merkezinin güzelleştirilmesi için eski yapıların yıkılacağını dile getirdi.

Ereğli'de çevre düzenlemeleri sona erdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Ereğli kent çalışmaları Haberi

Ereğli kent çalışmaları


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde merkezinin güzelleştirilmesi için başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş belde merkezinde görüntü kirliliğine neden olsa eski yapıları yıkarak, reklam panoları ile güzelleştirme çalışması başlattı. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Demirtaş “Daha önce belde merkezimize süs havuzumuzu ve parkımızı yapmıştık. Atatürk anıtını da güzel bir yere aldık ve önü daha geniş oldu. Belediye binamızın hemen yanında bulunan ve görüntü kirliliğine yol açan eski binalar yıkılarak burada yeşillendirme ve park çalışması yapacağız. Yine belde merkezinde görüntü kirliliği oluşturan ve yıkılan binaların yerine reklam panoları koyduk. Bu şekilde beldemiz daha güzel bir görüntüye kavuştu. Gülüç’ü daha yaşanabilir güzel bir belde haline getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Demirtaş...