05 / 05 / 2024

eren holding bitlis okul projesi

eren holding bitlis okul projesi

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Yasemin Nur Bitlis kimdir? Yasemin Nur Bitlis kaç dil biliyor?  İşte ayrıntılar... 

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

Necmettin Bitlis kimdir?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanı Necmettin Bitlis, vefat etti. Necmettin Bitlis yaşamı boyunca hangi işlere imza attı?

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Prime İstanbul inşaatında sona gelindi!

Saraylı Grubu ve Eren Holding’in otel devi Accor Group ile Basın Ekspreste bir araya gelerek hayata geçirdikleri Prime İstanbul tamamlanma aşamasında. Türkiye’nin en büyük şehir oteli olan projede 5 bin kişilik konferans merkezi bulunuyor.

Basın Ekspres 1.000 kişiye iş imkanı sağlıyor!

Saraylı Grubu ve Eren Holding, otel devi Accor Group ile İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul kompleksini tamamlama aşamasına geldi.

eren holding bitlis okul projesi Haberi

eren holding bitlis okul projesi

Bitlis Valisi Öztürk, "Bu ilin yetiştirdiği insanlar kendi iline bir yatırım gerçekleştiriyorlar. Bunlar olmasaydı belki Bitlis bugünkü konumundan çok daha geride olabilirdi" 


Eren Holding tarafından 'yaptırılan 24 derslikli Spor Lisesinin açılışı yapıldı. 


Eren Bulvarı'nda yaptırılan okula, iş adamı ve Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Eren'in adı verildi. 


Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı. 


Bitlis'e vefa borcunu ödemek isteyen Bitlisli iş adamlarının bu oluşum sayesinde kente hizmet ettiğini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu: "Bundan 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım, doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek isteyen birileri olur diye bu oluşumu başlatmış. 

Yıldırım burada BETAV diye bir kuruluşu hayata geçirmiş....