28 / 03 / 2024

erengül ulusoy

erengül ulusoy

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, gayrimenkul sektöründe yatırıma başlıyor. 14 - 15 Şubat tarihlerinde seçime gidecek olan TFF'de aday olup olmayacağı henüz bilinmeyen Ulusoy, emlak projelerini hayata geçirmek için 'Ulusoy Gayrimenkul

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Tahıl krizinin gölgesinde un devi fabrikasını kapattı, hissesi tavan yaptı

Tahıl krizinin yaşadığı şu dönemde un devi Ulusoy Un, Samsun'daki 500 ton üretim kapasiteli fabrikasını kapattığını açıkladı. Şirketin bu kararından sonra hisse senedi tavan yaptı. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kardeşler arasında arazi paylaşımı nasıl yapılmalı?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Erol Ulusoy bugünkü köşesinde kardeşler arasında arazi paylaşımının nasıl yapılması gerektiğini kaleme aldı.

Four Lıme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Lıme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Meral, Ceylan Ulusoy ve Ercan Düz ortaklığında kuruldu.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Bina artçı depremde yıkılırsa DASK ne olur?

Asıl depremde yıkılmayan binalar artçı depremde hasar görebiliyor hatta yıkılabiliyor. Peki, artçı depremde yıkılan binalarda nasıl yol izlenmeli? Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Erol Ulusoy, DASK hakkında bilinmesi gereken kritik noktaları açıkladı. 

Ulusoy Un’un üçüncü fabrikası 2021’de hazır!

Türkiye’nin ihracatçı un sanayicileri arasında yer alan Ulusoy Un, salgın sürecinde yatırımlarına hız verdi. Yatırımlarının ikinci fazı gelecek ay, üçüncü fazı ise 2021 yılında devreye girecek.

Enka İnşaat'ın acı günü! Erengül Perk vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcılarından Tamer Perk'in annesi Erengül Perk vefat etti. Perk'in cenazesi Hekimbaşı Kabristanı'na defnedilecek. 

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Çağatay Ulusoy, Amerika'da restoran açacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ticarete atıldı. Amerika’da Türk restoranı açmayı planlayan başarılı oyuncu, kendi işinin patronu oldu...

Erengül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erengül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gül tarafından kuruldu. 

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

erengül ulusoy Haberi

erengül ulusoy


Sermayesi 1 milyon YTL olarak belirlenen 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları', bir aile şirketi karakteri taşıyor. Haluk Ulusoy'un şirketteki ortakları eşi Erengül Ulusoy, babası Saffet Ulusoy ve annesi Süreyya Ulusoy oldu. 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları', bir anonim şirket olduğu için, Türkiye Futbol Federasyonu Özel Kalem Müdürü Tamer Çelik de beşinci ortak olarak şirkette yer aldı.


 Villa inşaatı olabilir


Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat ve müteahhitlik işlerini üstlenebileceği açıklanan şirketin, İstanbul'da bir gayrimenkul projesine hazırlandığı belirtiliyor. Yüzde 50'si Haluk Ulusoy'a ait olan 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları'nın işe villa inşaatıyla başlayabileceği de kaydediliyor.


Haluk Ulusoy yeni kurulan şirketin başkanı olurken, babası Saffet Ulusoy da başkan...