19 / 04 / 2024

erenler tip ev projesi

erenler tip ev projesi

Erenler Belediyesi ev yapmak isteyen vatandaşa tip proje hizmeti başlattı. İmar planı bulunmayan yerleşim bölgelerinde uygulanmak üzere 9 ayrı proje hazırlatan belediye, dileyen vatandaşa bu projeleri kullandırıyor.

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev koronavirüse yakalandı!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev’in hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

New York’ta hayırsever ev sahibi 80 kiracısının kiralarını hediye etti!

New York’ta yaşayan Mario Salerno adlı bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zor günler geçiren 80 kiracısının kiralarından feragat etti.

Isparta'da öğrencilerden kira alınmaması talebine ev sahibinden destek!

Isparta'da bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla memleketlerine dönen öğrencilerden kira almayacağını açıklafı.

Ordu'da köy evleri yöresel mimariye uygun olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşimlerde imar kirliliğinin önüne geçmek için 12 tip ev modeli belirledi.

Konut inşasında üç tip örnek bulunuyor!

Volkswagen Vakfı’nın yaptığı araştırmaya göre konut inşasında belirgin üç tip örnek bulunuyor. Bunlar örnek ev, çifte ev ve katmanlı ev olarak ayrıştırılıyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ev fiyatları!

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ev fiyatları 2 milyon 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yeşilyaka Koru etabında iki tip villa yer alıyor...

Balıkesir Dursunbey Belediyesi'nden kırsal bölgelere tip proje desteği!

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

İkinci Ev’re projesinde 3+1 ön satış fiyatları 497 bin TL!

İkinci Ev’re projesi 4 tip (3+1) ve tek tip (4+1) normal ve bahçeli dairelerden oluşmaktadır. (3+1) Daire ÖN SATIŞ fiyatlarının 497.200.-TL’dan başladığı projede toplam daire sayısı 323 adettir.

erenler tip ev projesi Haberi

erenler tip ev projesi

Erenler Belediyesi köyden mahalleye dönüşen bölgelerde ev yapmak isteyen vatandaşa tip proje hizmeti başlattı. İmar planı bulunmayan Ekinli, Yazılı, Kayalar Reşitbey, Kayalar Memduhiye, Değirmenden; ve Küçük Esence yerleşim bölgelerinde uygulanmak üzere 9 ayrı proje hazırlatan belediye, dileyen vatandaşa bu projeleri kullandırıyor. Projelerden birini seçerek uygulayan vatandaşa ayrıca başkaca kolaylıklarda sağlanacak. 


9 FARKLI TİP

Tip Ev Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk "Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönüşen ve imar planı olmayan yerleşim bölgelerinde uygulanmak üzere belediyemiz tarafından 9 değişik konut projesi hazırlandı. Arsalarına konut yapmak isteyen vatandaşlarımız, bu projeleri Belediyemizden ücretsiz olarak alabilecekler. Böylece vatandaşlarımız hem proje maliyeti ödemek zorunda kalmıyor hem dc zamandan tasarruf ediyor" diye konuştu. 



Yeni...