20 / 04 / 2024

Ergun Turan

Ergun Turan

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

TOKİ İkinci Bahar projesi kapsamında 64 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergun Turan, 60 bin konutluk yıl sonu hedeflerini 64 bine yükselttiklerini söyledi. Turan, İkinci Bahar projesi kapsamında 2016 sonuna kadar ilave 4 bin konutu daha inşa edeceklerini söyledi.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları tanıtıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep kuzey şehir altyapı ve yol açma çalışmaları başladı!

Türkiye’de yeni bir çığır açması beklenen ’Gaziantep Kuzey Şehir’ konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Denizli TOKİ'de arazi devri tamam!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı

TOKİ Denizli'de 25 bin konut inşa edecek!

TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı.

TOKİ'den Somalı madencilere ev müjdesi!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, Somalı madencilere de ev müjdesi verdi. "Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak" dedi.

Ergün Turan TOKİ'nin Batman'daki projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergun Turan beraberindeki heyetle Batman'da 15 bin kişilik stadyum, 300 yataklı kadın doğum hastanesi ile konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm fedakarlık gerektirebilir!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Toplum deprem gibi bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaksa bundan nasıl zenginleşiriz diye değil, nasıl bir fedakarlık yapabiliriz bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Dolar kuru konut fiyatına yansır!

Kur sabitken gayrimenkul fiyatlarının ciddi olarak tırmandığını kaydeden TOKİ Başkanı Turan, "Kur, 2.702.75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır" dedi..

Ergün Turan: TOKİ yakında kalitesiyle anılacak!

TOKİ Başkanı Turan, 1-2 ay önceki taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirterek, "TOKİ'nin segmentinde alt ve orta gelir grubunda bir balon değil talep patlaması var" dedi.

Ergün Turan: Konut teşvikleri sektörü canlandıracak!

Ergün Turan, hükümetin konut teşviklerinin alt ve orta gelir grubunda sosyal konut edinmek isteyen vatandaşlar içinçok iyi bir motivasyon kaynağı olacağını ve sektöre de çok ciddi bir canlılık getireceğini söyledi.

Ergun Turan Haberi

Ergun Turan

TOKİ Başkanı Ergun Turan, bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında neredeyse tek tip ve dikey olarak yükselen TOKİ binalarının yerini bundan böyle yatay binalar alacağını söyledi. Turan, “Bütün projelerde sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” dedi.  Ergun Turan, MÜSİAD’da düzenlenen ve “2023’e Doğru TOKİ ve Şehirlerin Geleceği” konulu panelde, iş dünyasına TOKİ’nin gelecekteki hedeflerini anlattı. Turan, inşaat sektöründe zengin sınıfa hitap eden belli segmentlerde konut fazlalığı olduğuna dikkat çekti. “Konutta balon var mı yok mu?” sorusuna yanıt aradıklarını belirten Turan “İnsanlarımız artık sadece barınacak yer değil, yaşam alanları istiyor. Bundan sonraki yapılaşmamızı bunun üzerine inşa ettik. İlk uygulamayı İstanbul’da Kayaşehir’de hayata geçireceğiz” dedi.


SANAYİ Mİ İNŞAAT MI?


Türkiye’de...