19 / 04 / 2024

erguvan inşaat kurtköy

erguvan inşaat kurtköy

Erguvan İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin konseptini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Teknopark'a yakın arazideki yeni projesi için müşterilerine, 'Burada ne olsun?' sorusunu yöneltti. www. buradaneolsun.com internet sitesine gelen yanıtlar yeni projenin konseptini belirleyecek.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki 5. projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesine başlamadan önce müşterilere internet üzerinden tercihlerini soracak. İnternette ortaya çıkacak tercihlere göre proje şekillendirilecek.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde yeni bir model için adım attı. Şirket Teknopark’ın kuzey giriş kapısının hemen yanındaki 18 dönüm arazisindeki yeni projesinin konseptini müşterileri ile birlikte belirleyecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de yeni projeye başlayacak!

Kurtköy’ün en fazla konut projesi yapan markası olmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde yeni bir model için adım attı.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de en fazla konut yapan firma!

Anadolu Yakası’nın önemli bir lokasyonu olan Kurtköy’de 5. projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu.

Erguvan İnşaat Kurtköy’de 5. projesine başlayacak!

Kurtköy’de 5. Projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ün tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

Erguvan ve Demirbaş ortaklığı 2014’te Kurtköy’de 7 yeni proje yapacak!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı 2014 yılında Kurtköy’de toplam 400 bin metrekarelik alanda 7 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ortaklık 7 projeden ilk 2’sini Mart 2014’te satışa çıkaracak…

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 8,8 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Şubat ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 8,8 oranında düşüş yaşadı. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 12,2 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Ocak ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 12,2 oranında düşüş yaşadı. 

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

ABD'de inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine yükseldi!

ABD'de açıklanan verilere bakıldığında inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine çıktı.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında yüzde 20 ilerleme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, inşaatında yüzde 20 ilerleme sağlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımında biyoçeşitliliğe özel önem verdiklerini belirtti.

AKM'nin inşaatı 2 yıl içerisinde tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın, yıkımı sırasında "Sözünü aldım, 2019'un ilk çeyreğinde bitecek” dediği Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı 2 yıl içerisinde tamamlanacak.

KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl başlayacak!

3 yılda tamamlanması planlanan KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl içinde başlayacak. Proje kapsamında 1.528 adet lüks konut inşa edilecek.

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi!

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konut ve ticari alan olarak hayata geçirildi...

Akkuyu inşaatı bu yıl başlayacak!

Akkuyu Nükleer Santrali’nin yüzde 49’una ortak olan Türk konsorsiyum CKK, inşaatı bu yıl başlayacak projede işleri hızlandırmayı amaçladıklarını açıkladı.

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

erguvan inşaat kurtköy Haberi

erguvan inşaat kurtköy

Erguvan İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.İlk tercih ise projenin homeofis rezidans konseptinde yapılmasından yana oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, şimdiden tahminlerinin 3 katı katılmı gerçekleşen anket sonuçlarının kendilerini şaşırttığını...