19 / 04 / 2024

Erhan Albayrak

Erhan Albayrak

Alga Yapı Limited Şirketi Erhan Albayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Albayrak tarafından kuruldu.

Abdurrahim Albayrak: Florya'ya rüya gibi bir tesis yapacağız!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Florya'daki araziye yeni bir tesis inşa edeceklerini söyledi. Albayrak, Florya'ya sadece futbol şubesinin kullanması için yeni bir tesis kuracaklarını belirtti...

Faizler düşecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle 2020'ye girerken tek haneli faizleri kamu bankalarımız piyasalarımıza başlatıyor. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Erhan Boysanoğlu: Ev almanın tam zamanı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ekonomideki normalleşme ve faizlerdeki indirimlerin etkisiyle inşaat sektörünün yeniden canlandığını söyledi.

Berat Albayrak'tan konut kredisinde faiz indirimi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının konut kredisi kullanan ve yapılandırmak isteyen vatandaşlar faiz indirimi hakkında açıklama yaptı...

Berat Albayrak'tan sorunlu kredi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yaptığı açıklamada bu yılın sonuna kadar sektörde takip hesaplarına aktarılması gereken toplam 8 milyar dolar büyüklüğünde kredi tespit edildiğini söyledi.

Berat Albayrak: ABD Ticaret Bakanı ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "ABD Ticaret Bakanı Ross ile ülkelerimiz arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğini kapsamlıca ele aldığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi için kararlılığımızı bir kez daha vurguladık."dedi.

Berat Albayrak, düşük faizli kredilere talebi değerlendirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Düşük faizli kredilere rekor seviyede talep geldi. Dengelenme sürecinin kazanımlarını kısa zamanda daha da ileri taşıyacağız" dedi...

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Albayrak Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Silivri'de  5 milyon 506 bin 918 TL sermaye bedeli ile İlhan Albayrak, Orhan Albayrak ve Yeşim Albayrak Mete ortaklığında kuruldu. 

Berat Albayrak: Konut faizlerinde düşüş devam ediyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden konut faizlerindeki düşüşe ilişkin bir video yayınladı.

Berat Albayrak: Emlak Bankası'nı yeniden yapılandırdık!

İstanbul'da Finans Merkezi Konferansı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Türkiye Emlak Bankasını gayrimenkul finansmanını yönlendirecek kapasitede bir banka haline getirecek şekilde yeniden yapılandırdık" dedi.

Bakanı Albayrak: 318 firma konkordatodan çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konkordato sürecine ilişkin bilgi verdi. Albayrak, toplamda 318 firmanın konkordatodan çıktığını söyledi.

Erhan Albayrak Haberi

Erhan Albayrak


Alga Yapı Limited Şirketi Erhan Albayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.27 Şubat tarihinde kurulan firmanın iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlaro yapmak satmek kendi hesabına arazi ve arsalar almak. 



Alga Yapı Limited Şirketi adres: Barış Mahallesi, Akdeniz Caddesi, Piramit Konutları C2 Blok Kat1 Daire 6...