25 / 04 / 2024

Erhan Boysanoğlu kim

Erhan Boysanoğlu kim

Türkiye Müteahhitler Birliği Yüksek Danışma Kurulu üyesi ve MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu kimdir? İşte Erhan Boysanoğlu'nun eğitim ve iş hayatı...

Devlet ucuz arsa üretmeli!

Yeni konut talebindeki potansiyele ulaşmadaki engeli ve çözüm formülünü veren Boysanoğlu, “Konut ihtiyacı olan ailelerin büyük bir bölümünün bu konutlara sahip olma imkânı çok düşük. Türkiye’de gerçek konut ihtiyacı olan kitleye ulaşmanın tek yolu devletin ucuz arsa üretmesidir." dedi.

İnşaat sektöründe krize yakalanmak imkansız!

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, inşaat sektöründe krize yakalanmamanın imkansız olduğunu belirtirken "MESA olarak en büyük güvencemiz markamız. İyi yerde, doğru işi yapan bir grubuz" dedi.

Erhan Boysanoğlu: TÜİK’in konut satış verileri doğru değil!

Mesa’nın patronu Erhan Boysanoğlu, ülkede istatistiklerin doğru olmadığına dikkat çekerek, “Ankara’da yılda 40-50 bin konut ancak satılıyor.” ifadelerini kullandı.

Erhan Boysanoğlu: İhaleler konut fiyatlarını yükseltecek!

Emlak Konut GYO ihalelerinde ortaya çıkan rakamlar gayrimenkul sektöründe dengeleri bozdu. “İhaleler bize normal gelmiyor” diyen Erhan Boysanoğlu, konut fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Konutta balonu arsa fiyatları şişiriyor!

Erhan Boysanoğlu, "Polonya'da yap-sat modeli ile başladığımız 350 konutluk projede arsa maliyeti yüzde 18. Amerika'da ve Avrupa'da arsa maliyeti ortalaması yüzde 25. İstanbul'da yüzde 50'lileri aşmış durumda." dedi.

Erhan Boysanoğlu: Konut balonunu arsa fiyatları şişiriyor!

İnşaatçıların yarıya yakını, konut fiyatlarında balon riski doğduğunu düşünüyor. Konut üreticisi Mesa Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’na göre konuttaki balonu, geometrik artan arsa fiyatları şişiriyor.

Erhan Boysanoğlu: İhtiyaca göre ev yapılmıyor!

Ankara Ticaret Odası'nın yayın organı Ekonomik Denge Dergisi'ne konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 'konutta balon riski var mı' tartışmasını değerlendirdi. Boysanoğlu, hâlâ ciddi bir konut ihtiyacı olduğunu belirtti.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Erhan Boysanoğlu kim Haberi

Erhan Boysanoğlu kim

Erhan Boysanoğlu kimdir?

Erhan Boysanoğlu 1947 yılında Ankara doğumlu. 1994-2001 yılları arasında Mesa Toplu Konut A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Boysanoğlu bugün, MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.

1970 yılında MESA Mesken Sanayi’de mimar olarak çalışmaya başlayan Erhan Boysanoğlu, 1971 yılında ise ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 

İş hayatına mimar olarak başlayan Erhan Boysanoğlu 1994-2001 yılları arasında Mesa Toplu Konut A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı; İşaat müdürü,  genel müdür yardımcısı ve yönetim kurulu üyeliği şeklinde devam ettirdi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu üyeliğini 2002-2006 yılları arasında yapan Boysanoğlu, 2006 yılından itibaren de Türkiye Müteahhitler Birliği Yüksek Danışma Kurulu üyeliğine ve MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına da devam...