29 / 03 / 2024

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi adresi

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi adresi

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi, Selahattin Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Atatürk Bulvarı Haseyad 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Depreme karşı dayanıklı binalar için son dakika uyarısı: Zemin kontrolü ve vize uygulaması yapılmalı! 

Doç. Dr. Çağlar Özer, yapılardaki statik projenin dışına çıkılmasının engellenmesi için belirli periyotlarda zemin kontrolü ve vize uygulanmasını tavsiye etti. İşte ayrıntılar...

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Deprem konutlarının detayları peş peşe geldi! En çok zemin artı 3-4 katlı ve 3+1 konutlar yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde ilk etapta 199 bin 739 kalıcı konut ile 73 bin 972 köy evi inşa edilecek. Zemin artı 3-4 katı aşmayacak konutlar, brüt 105 metrekare, net 85 metrekare ve 3 artı 1 şeklinde yapılacak. İşte ayrıntılar ve görseller...

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özhan tarafından kuruldu.

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Altaş Zemin Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Zemin Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Altaş tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uz tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi adresi Haberi

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi adresi

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi, Selahattin Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Atatürk Bulvarı Haseyad 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-Zemin ve altı çeşitli kazık temel işleri yapmak, her nevi temel ve üst yapı inşaat işleri yapmak. Kayar kalıp ve bununla ilgili her nevi inşaat işleri yapmak. Her nevi sondaj ve zemin etütleri ve sondaj işleri yapmak. Kazık inşaatı ile ilgili makine ve teçhizat yapmak ve satmak, tecrit malzemeleri imali alımı satımı. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, 3-Forekazık mini kazık ankraj zemin çivisi zemin sondaj ve etütleri jeolojik ve jeofizik...