20 / 04 / 2024

eroğlu gayrimenkul kampanya

eroğlu gayrimenkul kampanya

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul'de bayramın tadını 10 bin TL'lik indirimle çıkarın!

Eroğlu Gayrimenkul'den bayrama özel 10 TL'lik indirim fırsatı. Firma; İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda ve Harmony Towers projelerinde geçerli bu indirim bayramın 3. ve 4. gününe özel olarak tasarlandı...

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Eroğlu, peşinatı kaldırdı, 200 daire sattı!

Kampanyada 200'e yakın konut satan Eroğlu, sezon sonuna kadar 200 yeni konut daha satacak. Lounge ve Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers projelerinde hemen teslim, hemen oturmaya başlama gibi imkanlar sunuluyor...

Eroğlu Gayrimenkul'ün 4 projesinde büyük kampanya! 0 faiz!

Yeni yıla özel başlattığı kampanya ile Eroğlu Gayrimenkul’ün Platform Merter, Bursa Harmony Towers, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinden ev sahibi olmak için kaçırılmayacak fırsat!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Adil Mahmut Eroğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu, 21 Haziran 2019 tarihinde görevinden istifaen ayrıldı...

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Eroğlu Skyland İstanbul ödemeleri 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Skyland İstanbul yeni kampanya 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Skyland İstanbul yeni kampanya 2018 kapsamında 0 peşinat imkanı sağlanıyor.

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Seyrantepe Skyland Eroğlu güncel fiyat listesi 2017!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde güncel daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede 3 bin 300 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

eroğlu gayrimenkul kampanya Haberi

eroğlu gayrimenkul kampanya

Eroğlu Gayrimenkul,‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ (GYODER) tarafından, sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak amacıyla 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına; Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projeleriyle katılıyor. Eroğlu Gayrimenkul’ün kampanya dahilinde ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu diğer alternatifler ise peşin alımda yüzde 15 indirim ya da “0” faiz ile 5 yıl vadeli ödeme ayrıcalığı. Kampanyaya ilişkin görüşlerini bildiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu:


“Eroğlu Gayrimenkul olarak GYODER’in 15 Temmuz darbe girişiminin ardından sektöre destek vermek üzere başlattığı ve bizim de dahil olduğumuz "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" kampanyası, tüketicileri harekete geçirerek satışlarımıza olumlu yansıdı. Ekonomimiz de bu zorlu dönemi zarar görmeden atlattı.


GYODER’in 1 Şubat itibariyle başlattığı...