29 / 03 / 2024

Eroğlu Holding inşaat yatırımları 2020

Eroğlu Holding inşaat yatırımları 2020

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

SASA Erdemoğlu Holding'in Adana'daki kreş ve gündüz bakımevinin temeli atıldı!

SASA Erdemoğlu Holding tarafından Adana'da inşa edilecek kreş ve gündüz bakımevinin temel atımı törenle yapıldı. 

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

Beyoğlu Asmalımescid'te inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Beyoğlu'nda inşaat işçileri vince çıkarak eylem yaptı!

Beyoğlu'nda, çalıştıkları inşaat firmasından maaşlarını alamadıklarını iddia eden 5 işçi vince çıkarak eylem yaptı. Olay yerine çok sayıda polis geldi... 

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımları 2020 Haberi

Eroğlu Holding inşaat yatırımları 2020

Perakende sektöründe Colin’s ve Loft markalarıyla bilinen Eroğlu Holding iplikten, kumaş ve denime kadar üretimin her aşamasında faaliyet gösteriyor. Forbes'te yer alan habere göre, konfeksiyonda Eroğlu Giyim ve Ers Örme, denim kumaş üretimi alanında DNM şirketleriyle faaliyet gösteriyor. Gayrimenkul tarafında ise Eroğlu Yapı var. Tüm bu şirketlerle Türkiye içinde ve yurtdışında toplam 15 bin çalışanları bulunuyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2019’un sonunda 1 milyar dolar ciroyu aşacaklarını söylüyor.

“Tekstil ve moda perakendesindeki deneyim ve başarımızı son 10 yıldır gayrimenkul sektöründe de inşa etmekten gurur duyuyoruz” diyor.

Eroğlu Yapı ile son 10 yılda konut, AVM, ofis başta olmak üzere 17 proje tamamladılar. Bu projeler Nurettin Eroğlu’nun 2020 gündeminde de önemli yer tutuyor. 800 milyon dolar yatırımla hayata geçen rezidans,...