24 / 04 / 2024

eroğlu lounge projesi fiyat

eroğlu lounge projesi fiyat

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanya hazırladı. Projelerden ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla konut alanlar yüzde 4 indirimden yararlanacak.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul Eroğlu güncel ev fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi üç blok olarak yükseliyor. Projede satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu 594 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!

Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat listesi 735 bin TL'den başlıyor.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Veysel Eroğlu'ndan Cerattepe maden projesi açıklaması!

Orman ve Suişleri Bakanı Eroğlu, Artvin'in Cerattepe bölgesinde açılması planlanan maden ocağı hakkında konuştu. Eroğlu, "Ben Orman Bakanı’yken ilk defa 2009 yılında AB’de Çevre faslını açtık. En zor açılan fasıl''dedi.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Veysel Eroğlu Kıbrıs’a Can Suyu projesini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Asrın Projesi olan Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ projesinin anlattı. Bakan Eroğlu, projenin gerçekleştiği gün mutluluktan ağladığını belirtti.

Veysel Eroğlu: Yeşil Yol Projesi'nde mevcut yol genişletiliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşil Yol Projesi'ne ilişkin, "Bu ormandan geçmiyor. Yeşil Yol'un ormandan geçen kısmı çok cüzi miktarda ve 13 ağaç kesilmiş. Orada çok geniş otoban falan yapmıyoruz, mevcut yolu genişletiyoruz" dedi.

eroğlu lounge projesi fiyat Haberi

eroğlu lounge projesi fiyat


Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanya hazırladı. Projelerden ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla konut alanlar yüzde 4 indirimden yararlanacak. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projede evi olanlar ise 1 yıl süresince aidat ödemeyecek. İstanbul Lounge projesinde daireler 59-227 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklere sahip olan konutların fiyatları 285 bin 500 TL'den başlıyor. 


İstanbul Lounge 2'deki 54-259 metrekare arasında değişen daireler ise 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla...