28 / 03 / 2024

eroğlu skyland istanbul

eroğlu skyland istanbul

Skyland İstanbul taksit ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul'da teslimler Haziran'da!

46 bin metrekare alanda inşa edilen Eroğlu Skyland İstanbul projesinde 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanı yer alıyor. Eroğlu Skyland İstanbul'da teslimler Haziran'da.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Skyland İstanbul'dan benzersiz bir yaşam!

Skyland İstanbul, İstanbul’un benzersiz güzelliklerinden esinlenilerek tasarlanan karma bir proje. Her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresiyle Skyland İstanbul projesi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde benzersiz bir yaşam kolaylığı sağlıyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul'da peşinat 2017'de ödeniyor!

Skyland İstanbul projesinde peşinatı 2017'de ödeyerek konut sahibi olunuyor. Bu yıl sonu teslim edilecek olan Skyland İstanbul'da ev fiyatları 650 bin liradan başlıyor...

Skyland İstanbul 2. etap ön talep!

Skyland İstanbul 2. etapta ön talep toplanmaya devam ediyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılabiliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul daire fiyatları!

Seyrantepe Skyland İstanbul daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 930 adet konuttan meydana gelen Eroğlu Skyland İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor

Eroğlu Skyland İstanbul'da 424 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Bine yakın konuttan meydana gelen Eroğlu Skyland İstanbul projesinde, fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve toplantı salonları bulunuyor.

Skyland İstanbul'da yatırımcıya büyük fırsat! Yüzde 10 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul Ofis bloğu satışa çıktığı günden itibaren Türk Lirası ile satış yapmanın avantajını yaşıyor. Skyland İstanbul Ofis bloğu, TL satışlarına devam etmenin yanında %10 indirim ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Skyland İstanbul'da satışların yüzde 40'ı gerçekleşti!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de hayata geçirdiği Skyland İstanbul projesinde 1000 konutluk bölümün yüzde 40'ı satıldı. Metrekare satış bedelinin 3.500 dolar olduğu projede yaşamın bedeli 372 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul yatırımcısına yüzde 30 prim kazandırdı!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul projesi büyük ilgi görüyor. Rezidans, ofis, AVM ve otelin yer aldığı projede konut bloğunun 10 ay gibi kısa bir sürede % 40’ı satılırken, yatırımcısına da %30 prim kazandırdı...

Skyland İstanbul Residence'ın havadan en yeni görüntüleri!

Teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülen Skyland İstanbul projesi İStanbul Avrupa yakasında Seyrantepe'de yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Skyland İstanbul 3 blok halinde yükseliyor

Kusursuz yatırım fırsatı Skyland İstanbul 'da!

Kusursuz yatırım fırsatı Skyland İstanbul 'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Skyland İstanbul'un inşaat çalışmalarından son görüntüler!

Eroğlu İnşaat tarafından Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Eroğlu Skyland İstanbul'da 4 bin 900 TL taksitle!

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunmaya devam eden Skyland İstanbul projesinden 4 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul ödemeleri 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da!

Eroğlu imzası ile inşa edilen Seyrantepe'deki Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da başlıyor.

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Seyrantepe Skyland Eroğlu güncel fiyat listesi 2017!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde güncel daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede 3 bin 300 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

eroğlu skyland istanbul Haberi

eroğlu skyland istanbul

Skyland İstanbul Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul, yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam sunuyor. 

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edildi. Projede residencelerin taksitleri 5 bin 300 TL'den, ofislerin taksitleri 9 bin 700 TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul’da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor. Belgrad Ormanı manzarasına hakim projede 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor. 

Skyland İstanbul projesinde restoran, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra 3500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri yer alıyor. 

Skyland İstanbul'un Tower, Loft ve Flat ofisleri iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını karşılanıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 

Satış Ofisi 0212 289 89 99

Web: