19 / 04 / 2024

erol taş emre inşaat

erol taş emre inşaat

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emre Recep Berber ve Furkan Avcı ortaklığında kuruldu.

Bankalar neden emeklilerin peşine düştü Emekli maaşını bankaya aldığında ne oluyor

Son dönemde bankaların emekli maaşlarını kendi bünyelerine almak için verdiği kampanya savaşına dikkat çeken Erol Taşdelen, emekli maaşını taşıyanlara verilen 3-5 bin lira promosyonun arkasındaki gerçeği açıkladı. Taşdelen, promosyonlarda neler dikkat edilmesi gerektiğini tek tek anlattı.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Canmay Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canmay Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Aygün tarafından kuruldu.

Gürsel Erol'dan Elazığ'daki depremzedeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini kaleme aldığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdi. Erol mektubunda vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi talebinde bulundu.

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

erol taş emre inşaat Haberi

erol taş emre inşaat

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor. 2003 yılında adım attığı sektörde kısa sürede konuşulan ve tercih edilen projeler üretmeyi başaran Emre İnşaat bu zamana kadar 50'nin üzerinde projeye imza atarak 750 civarında aileyi deprem korkusu yaşamayacakları kaliteli konutlara kavuşturdu. 


Tasarımdan uygulamaya ciddi bir fark yaratarak faaliyet gösterdiği bölgelerde tercih gören bir kurum haline geldiklerini belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş ile kentsel dönüşümü ve Emre İnşaat'ın başarısının altındaki dinamikleri konuştuk. 


Emre İnşaat'ı farklı kılan özellikler nedir? 


Emre İnşaat, ideallerini ve etik değerlerini, ticari hedefler gibi bir çok şeyin üzerinde tutan bir şirket. Geliştirdiği ve uyguladığı her projede toplumsal yararı gözeten, nasıl daha...