19 / 04 / 2024

ERSA Mobilya son durum

ERSA Mobilya son durum

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle mobilya sektörü de canlandı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine düşmesiyle Ordu'da emlak ve inşaat sektörünün yanı sıra mobilya sektörünü canlandırdı.

Konutta vergi indirimi için son 10 gün!

Konutta, mobilya ve beyaz eşyada sağlanan katma değer vergisi ve özel tüketim vergisi indirimlerinden faydalanmak için son 10 günlük sürece girildi. Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Mobilya sektörü yüzde 8 KDV istiyor!

Döviz kurlarındaki artış ve hammaddeye gelen zamlar nedeniyle son iki yılda maliyetleri iki katına çıkan mobilya sektörü darboğaza girdi. Geçtiğimiz günlerde önemli hammadde üreticileriyle bir araya gelen sektör temsilcileri, KDV oranının yüzde 8'e inmesini istiyor.

Vergi indirimlerinde son gün!

Beyaz eşya, mobilya ile konut sektörlerindeki vergi indirimleri için son gün bugün. KDV indirimi sektördeki olumlu sonuçlar nedeniyle 30 Eylül'e uzatılmıştı.

Vergi indirimlerinde yarın son gün!

Beyaz eşya, mobilya ile konut sektörlerindeki vergi indirimleri için yarın son gün.

Konutta vergi indirimi için son hafta!

Ekonomiyi canlandırmayı amaçlayan ve vatandaşlarını cebini rahatlatan beyaz eşya, mobilya ile konut sektörlerindeki vergi indirimlerinde son haftaya girildi.

KDV indiriminde son 10 gün!

Mobilya ve beyaz eşyada yapılan KDV indirimi 30 Eylül 2017 tarihinde sona eriyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kimselerin önünde son 10 gün kaldı..

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirtti. Yanıkçıoğlu, ABD'ye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

ERSA Mobilya son durum Haberi

ERSA Mobilya son durum

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya,  ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü. Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ncı kez düzenlenen “German Design Award 2016”da “Special Mention” ödülü kazanan ERSA Mobilya, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.İş, bilim ve tasarım dünyasının alanında uzman isimlerinden oluşan jüri tarafından verilen ödülle, ERSA’nın 2015 yılında kazandığı ödül sayısı 6 oldu. Yuvarlak bir arp gibi örülen GEO, sıra dışı bir paravan olarak ofislerin bölünmesine olanak sağlıyor. Yarı şeffaf görünümüyle, ofislerde ‘kendine ait alan’ isteyenlere gizlilik sunmasının yanında iletişimin de kopmamasını sağlayan GEO, tasarımcı Şule Koç imzasını...