26 / 04 / 2024

ertan orbay

ertan orbay

Ankara’da durgunluktan şikayetçi olan sektör temsilcileri, “Avrupa’da olduğu gibi, yurtdışında alınan iş kadar içeride düşük faizli kredi imkanı sağlanmalı” önerisini dile getirdi.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Siren Ertan'ın muhteşem yalı dairesi!

Güzel Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar'ın muhteşem yalı dairesi göz kamaştırıyor...

İş Finansal Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Finansal Kiralama, 24 Mart 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Prof.Dr. Selim Yazıcı, Dr. A.Botan Berker, Ertan Tanrıyakul, Sn. Nigün Türeoğlu ve  Gökben Karaaslan Aksoy'un bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de  50 bin TL sermaye bedeli Ertan Bayar ve Yavuz Gökalp Yıldız tarafından kuruldu.

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ertan Grup İnşaat Petrol Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup İnşaat Petrol Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Ece Ertan, Ayşe Ertan, Şenol Atamer Ertan ve Şenol Ertan tarafından kuruldu. 

ertan orbay Haberi

ertan orbay

Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) dergisi ASOMEDYA ve DÜNYA işbirliğiyle yapılan yuvarlak masa toplantısında bir araya gelen mobilya sektöründe faaliyet gösteren meslek komitelerinin temsilcileri, sektörde daralma yaşandığı ve krizin geçici olmadığı görüşünü savundular. Bazı ürünlerde hammaddeden vergi alınırken, nihai ürünün gümrüksüz girişine izin verildiğine dikkat çeken temsilciler, zorla ayakta duran işletmelere başta finansman olmak üzere destek verilmesinin şart olduğu görüşünde birleştiler. Toplantıya, ASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Orpan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğanlar, ASO Yönetim Kurulu Üyesi ve DOSİS Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kürklü, ASO Meclis Üyesi ve Gaye Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldırım, ASO Meclis Üyesi ve Ersa Ofis Mobilyaları İcra Kurulu Başkanı Ercan Ata, ASO Meclis Üyesi ve Dörtpan Çerçeve Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Başaran ile...