16 / 04 / 2024

ertan özyiğit

ertan özyiğit

Hem alışveriş merkezleri hem de konut projeleri için danışmanlık yapan reklamcı Ertan Özyiğit, değerini ortaya koyamayan firmalara ve projelere yoğun rekabette şans tanımıyor.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriye Özyiğit tarafından kuruldu.

Mecliste 'Gazimağusa İskele Yeniboğaziçi İmar Planı' tartışması!

TDP Genel Başkanı ve Lefkoşa milletvekili Cemal Özyiğit, mecliste Gazimağusa İskele Yeniboğaziçi İmar Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cemal Özyiğit: İmar planı geçmeyecek!

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisinin dinlenmeyip yapılan emirname uzatması hakkında “Bu emiranameyi 6 ay uzatmak demek, bu imar planını çöpe atmak demektir. 6 ay sonra siz var mısınız? Orasını Allah bilir.” dedi.

Arma Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Can Özyiğit tarafından Üsküdar’da kuruldu.

Konya'da emlak sektörü hareketlendi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Etkin Emlak sahibi Mehmet Emin Uslu, Hüner Emlak sahibi Menderes Özyiğit ve Cevher Gayrimenkul Brokeri Mehmet Özdemir konut sektöründeki gelişmeleri anlattı.

Bodrum lüks konutun merkezi oldu!

Birbirinden lüks projelerin merkezi haline gelen Bodrum'da geliştirilen konut yatırımları lüksün de üstüne çıkıyor. FB Gayrimenkul Yatırımları CEO'su Burak Özyiğit, bölgedeki projelerini ve yatırımlarını anlattı.

Özyiğit Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğit Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Özer ve Fehim Yiğit imzasıyla kuruldu.

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Antalya Gazipaşa Özyiğit Otel açıldı!

Gazipaşa'da yeni yapılan 30 odalı ve 55 yatak kapasiteli Özyiğit Otel muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

Regaip Ahmet Özyiğit Seydişehir'deki eğitim yatırımlarını inceledi!

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi. Özyiğit Mahmut Esat Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Tarım Meslek Lisesi inşaat alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.

Özyiğit Turizm İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğit Turizm İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fehim Yiğit ve Necip Yiğit ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ertan Aydın: 200 yataklı devlet hastanesi yakında yapılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ertan Aydın, Gölbaşı'nın iki yakasını yer altından birleştirecek geçit ve 200 yataklı devlet hastanesi projelerinin yakında hayata geçirileceğini söyledi

ertan özyiğit Haberi

ertan özyiğit

Amaç ortaya iyi bir ürün koyup onu satmaksa, doğru strateji belirlemeden istenen başarıyı elde etmek günümüzün tüketim ortamında imkansız. Bunun farkına varan inşaat sektörü de kendisine yeni bir 'akıl', farklı bir 'bakış' arıyor. Her projenin kendine özgü stratejisini belirlemek ve farklılığı yansıtabilmek ise işin pirine kalıyor. Reklam ajansı WBR'ın sahibi Ertan Özyiğit de işte o kişilerden biri. Özyiğit'in inşaat sektörüne emeği çok. Tepe İnşaat'ın ünlü üçgen logosu, Uphill Court projesinin 'Gözümüz Yükseklerde' sloganı, Metroport'la hayatımıza giren 'busidence' kavramı onun yaratıcılığının yansımasına örnekler. Bakın, bu 'dahi reklamcı' yıllardır proje geliştirdiği inşaat sektörü için nasıl tavsiyelerde bulunuyor...

* Reklamcısınız. Nasıl oldu inşaat sektörü ve konut projeleri ile buluşmanız?