23 / 04 / 2024

Ertan Şahin kim

Ertan Şahin kim

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti.

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Zonguldak Kozlu yeniden dizayn edildi!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, göreve geldiği günden bugüne Kozluya yeni şeyler kattıklarını ve Kozluyu yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Kozlu imar çalışmaları sürüyor!

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti.

Kozlu’da yapılacak yeni projeler açıklandı!

DSİ 232. Şube Müdürü Muharrem Atalar Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i makamında ziyaret ederek Kozlu’da yapılan incelemeler sonucu görüş alışverişinde bulundular.

Kozlu'ya 2,5 milyon TL maliyetli köprü yapılıyor!

Kozlu’nun büyük projelerinden biri olan yaklaşık 2.5 milyon maliyetli köprünün yapımında sona gelindiğini ifade eden Başkan Ertan Şahin, köprü ile birlikte şehir trafiğinin rahatlayacağına dikkat çekti.

Ertan Şahin: Modern Kozlu'yu birlikte inşa edeceğiz!

Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

Kozlu'da ucuz konut yapımı için çalışmalar başladı!

Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ertan Şahin, ilçelerine ucuz konut kazandırmak amacıyla çalışma başlattıklarını bildirdi. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret ettiklerini belirtti.

Zonguldak Kozlu'da toplu konut için görüşüldü!

AK Parti Zonguldak heyeti, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret etti. Başkan Ertan Şahin, "Ziyarette ayrıca Kozlu’da toplu konut yapımı için görüşme sağladık. Sayın Mehmet Ergün Turan’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Zonguldak Kozlu'ya 2 yeni park inşa edilecek!

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, hafta sonları da yoğun mesai harcayarak, Kozlu’da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve çalışmaların hızlandırılması adına gerekli talimatları veriyor...

Kozlu'ya 2 yeni köprü inşa ediliyor!

KOZLU Belediye Başkanı Ertan Şahin Sanayi Köprüsü'nün devlet imkânları ile yapılacağını belirterek, ön çalışmaların en kısa süre içinde başlatılacağını açıkladı.

Ertan Şahin'in verdiği tapular iptal olabilir!

Belediyenin düzenleme ve ortaklık payından kanun dışı çıkan plansız alanların satışından sonra imar düzenlemesi ile yerleşime açılması neticesinde de verilen tapuların kanunen iptal edilebileceğini dile getirdiler.

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Ertan Şahin kim Haberi

Ertan Şahin kim

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti. Göreve geldiği ilk günden bu yana yapılan çalışmalarla planları onay aşamasına getirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, şöyle devam etti:“Arkadaşlarımızla birlikte planlı bir toplantı gerçekleştirdik. Bunu günün yoğunluğu içerisinde tamamlamamız mümkün değil çünkü günlerce çalışmaya dayalı bir çalışma olması gerekiyor. Bu anlamda da daire müdürleri arkadaşlarımız ve şehir planlamacısı arkadaşlar ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalarla Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili bir çalışmamız var. Kozlu Belediyesinin imar planları biz gelmeden önce dava konusu edilmiş ve bizim göreve geldiğimiz günlerde bu dava sonucu bize tebliğ edilmişti ve Kozlu’muz maalesef plansız hale gelmişti. Biz bundan sonraki...