25 / 04 / 2024

Ertuğrul Çalışkan

Ertuğrul Çalışkan

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen ve her bütçeye uygun konut projeleri ile yüzlerce vatandaşın ev sahibi olacağını söyledi.

Karaman Ahmet Yesevi Camisi çalışmaları incelendi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Karaman’ın en büyük camisinde incelemelerde bulundu.

Karaman Piri Reis Vadisi projesinde çalışmalar başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, görevdeki bir yıllık sürede yapılan çalışmaları değerlendirdi. Çalışkan, Karaman'ın en prestijli projelerinden olan Piri Reis Vadisi projesinde ilk etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Karaman'da 15 bin kişilik stad için protokol imzalandı!

Karaman'a yapılacak olan 15 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi iç in,Belediye 57 bin metrekare alanı Gençlik ve Spor Bakanlığına bir protokol ile devretti.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Karaman'ın çehresi değişecek!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Karaman çok kısa bir süre içerisinde modern ve marka bir şehir olma yolunda önemli mesafe kat etmiş olacak" dedi.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaman Kent Meydanı'nın inşaatı devam ediyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Meydanı projesi kapsamında Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden okul inşaatlarında ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan Sanayi Köprülü Kavşağı Projesi alanında inceleme yaptı.

Ertuğrul Çalışkan Haberi

Ertuğrul Çalışkan

Belediye Başkanı Çalışkan, "Son yıllarda dar gelirliler başta olmak üzere her bütçeye uygun konut projeleri ile vatandaşlarımız ev sahibi oluyor. Hedefimiz daha çok vatandaşımızın bu imkanlardan faydalandırmak" dedi. Konut projelerinin gerçekleşmesinde Karaman Belediyesi’nin öncülük ettiğini belirten Çalışkan, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz konut projeleri son yıllarda önemli bir ivme kazanmış durumda. Piri Reis Vadisi Projesi ve İşçi Konutları projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Diğer yandan da bu projelerin ikinci etap hazırlıklarına başladık. Projelerin hayata geçirilmesi ve sağlıklı bir şekilde hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmesi noktasında son derece hassas ve özverili bir çalışma yürütüyoruz. Organize sanayide çalışan işçi kardeşlerimize yönelik başlatılan konut projesinde 428 konutun inşaat çalışmaları da süratle devam etmektedir. Karaman tarihinin en prestijli konut projesi olan ve çalışmaları devam eden...