18 / 04 / 2024

eryap american siding

eryap american siding

Eryap, yalıtım alanında kapsamlı çözümler üreterek sektördeki farklılığını ortaya koyuyor.Dış Cephe ve Isı Yalıtım Sistemleri'ni tüketiciyle buluşturan ERYAP A.Ş'nin lider markası American Siding yapılara değer katmayı sürdürüyor

American Siding TOKİ'yi giydiriyor

Türkiye'de 'American Siding' markasıyla dış cephe kaplamada en büyük firma olan Eryap AŞ, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarını daha modern hale getiriyor.

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertüzün tarafından kuruldu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Eryap Mühendislik İnşaat 75 milyon TRY'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 75 milyon TRY nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eryap Mühendislik İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eryap Mühendislik İnşaat, 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle düzenlenen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

eryap american siding Haberi

eryap american siding

Yalıtım sektörünün lider markalarını üreterek her geçen gün büyüme hızını arttıran ERYAP A.Ş güçlü adımlarla pazarın belirleyici oyuncusu olarak öncü konumunu sürdürüyor. Polimer Dış Cephe Kaplama ve Isı Yalıtım Sistemlerinde American Siding, XPS ısı yalıtım levhalarında Bonuspan, taş yününde VVooler ve su yalıtım ürünlerinde Focus Membran ve Focus Shingle markaları ile. Eryap, yalıtım alanında kapsamlı çözümler üreterek sektördeki farklılığını ortaya koyuyor. 

Nüfusunun %92'si deprem kuşağında yaşayan ülkemizde hız kazanmış olan yalıtım hamlesi ile binalarda sağlanan enerji tasarrufu ile hem maddi getiri hem de korozyona karşı korunma sağlanmaktadır. 

Ancak, bu konuya ilişkin bir başka önemli husus yalıtım uygulaması neticesinde binalarda artan yüktür Bu noktada American Siding polimer dış cephe ve ısı yalıtım sistemleri birim metrekare başına düşen yük miktarını mantolama uygulamasının 1/3...