28 / 03 / 2024

Erzincan Belediyesi Geçit Deresi Rekreasyon projesi

Erzincan Belediyesi Geçit Deresi Rekreasyon projesi

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor.

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Şanlıurfa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentte kaçak yapılara geçit vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm alanı içerisinde bulunan gecekonduların yıkımını gerçekleştirdi.

Buca'da imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede inşa edilen kaçak yapılar yıkılıyor. Kentte imar barışı fırsatçılarına geçit verilmiyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Sivas Belediyesi alt geçit projelerine devam ediyor!

Sivas Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak için alt geçit çalışmalarına devam ediyor.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Erzincan Geçit 2.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Erzincan Geçit 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Erzincan Geçit 2.Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan Erzincan Geçit 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 63 adet konut için başvurular bugün başladı..

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit yok!

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit verilmiyor. Hatay Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, SİT alanlarını korumak için çalışmalara başladı.

Diyarbakır Kayapınar'da kaçak yapıya geçit yok!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi bölgedeki kaçak yapılar geçit vermiyor. Belediyeye ait park alanı üzerindeki kaçak yapılar yıkıldı.

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Erzincan Belediyesi Geçit Deresi Rekreasyon projesi Haberi

Erzincan Belediyesi Geçit Deresi Rekreasyon projesi

Erzincan’ı Türkiye’nin en yeşil kentlerinden biri haline getirme yolunda önemli adımlar atmaya devam eden Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor. Bu amaçla kent merkezinde önemli yeşil alan çalışmalarının startını veren Erzincan Belediyesi Geçit Deresi Rekreasyon projesini hayata geçiriyor. Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan’ı ülkemizin en yeşil kenti yapmak istediklerini ifade etti. Başkan Başsoy "Yeşil alan hedefimizi yakalamak için 4 ana başlıkta çalışmalar yürütüyoruz. Bunların ilki Şehrimizin doğusunda ve batısında bulunan Geçit ve Vasgirt Derelerini ıslah ederek çevrelerinde bulunan alanla yeşil alanı şehrimize kazandırmak. Ayrıca DSİ Yerleşkesine yapmayı planladığımız meydan kimlikli bir yeşil alan projemizi hayata geçireceğiz. Bu alan...