29 / 03 / 2024

erzincan belediyesi

erzincan belediyesi

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Erzincan Belediyesi'nden 20 yıllığına ayni hak tesisi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Karaağaç'ta bulunan arsa üzerinde aylık kira bedeli karşılığınca 20 yıl sınırlı ayni hak tesisi kurma ihalesi yapıyor. İhalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Erzincan Belediye Binası'nın çehresi yenileniyor!

ERZİNCAN Belediyesi, hizmet binası olarak kullanılan alanda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Erzincan Belediye Sarayı karşısında bulunan bölgede çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verildi.

Erzincan'da kaldırım yapım çalışmaları hızlandırıldı!

75’nci Yıl Bulvarında aralıksız yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, geçen yıl 125 kilometre kaldırım, 120 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Öncelikle Halit Paşa mahallesinde yürütülen kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Başsoy daha sonra Ergenekon ile Bahçelievler mahallelerinde gerçekleştirilen kanalizasyon ve şehrin batısında yapımına başlanan yeni kavşak çalışmaları hakkında bilgi aldı

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor!

Erzincan Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kent tarihinin en büyük üst yapı çalışmasına imza attı.

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları hizmete sunuldu!

Erzincan Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kent tarihinin en büyük üst yapı çalışmasına imza attı.

Erzincan'da 550 günde 15 mahallede yol çalışmaları tamamlandı!

Erzincan belediyesi yoğun bir çalışma temposuyla şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalar yürüterek 550 günde 15 mahallede yol kaplama çalışmalarını tamamladı.

Erzincan Belediyesi yollardaki kaldırım çalışmalarını sürdürüyor!

Bu yıl 9 Mahallede toplam 148 km kaldırım çalışması yürütecek olan Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kaldırım çalışmalarına Akşemsettin, Cumhuriyet Halit Paşa ve Mimar Sinan mahallelerinde devam ediyor.

Erzincan'da yeni jeotermal kaplıca inşaatı devam ediyor!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

Erzincan Altınbaşak'ın çehresi değişiyor!

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Erzincan Altınbaşak Belediyesi belde içerisinde ki çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Haydar Polat, birçok mahallede kaldırım ve yol çalışmalarının başladığını belirtti.

Erzincan'da 1.000 projelik yatırım atağı!

2009 itibariyle proje ve yatırım atağına gecen Erzincan'da 1.000 projeye imza atıldı. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Basarının arkasında özveriyle çalışan büyük bir ekip var" dedi...

Erzincan'da kentsel dönüşüm çevre alanında 1,000 proje hayata geçirildi!

2009 itibariyle yatırım atağına gecen Erzincan'da kentsel dönüşümden çevreye, altyapıdan kültürel çalışmalara 100 baslık altında 1.000 projeye imza atıldı. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Başarının arkasında özveriyle çalışan büyük bir ekip var" dedi..

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Erzincan Yenimahalle'deki arsa 3.9 milyon TL'ye yeniden satışta!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı yeniden satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşecek..

Erzincan Millet Bahçesi açıldı!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Bahçesi ve Kıraathanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Erzincan'da muhtarlık binası olmayan belediye kalmayacak!

Erzincan Belediyesi, projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye tarafından bölgede 26 muhtarlık binası inşa edilecek.

Erzincan Yeni Mahalle'de 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi Yen Mahalle'de bulunan arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhaşe 4 Eylül'de yapılacak..

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Erzincan Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Erzincan'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi Yeni Mahalle'deki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Muhammen bedeli 3 milyon TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 28 Kasım'da yapılacak..

erzincan belediyesi Haberi

erzincan belediyesi

Erzincan Belediyesi, Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başladı. 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırımın şehrin çehresini değiştirmesi bekleniyor.


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konu ile ilgili açıklamada bulundu. Başsoy, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürdük. 24 projemizin çoğunluğunu gerçekleştirdik. Yıl içerisinde 10 Binlerce çiçek ve ağacı toprakla buluşturduk. Şehrimizin büyük kısmında asfalt ve kaldırım problemini de ortadan kaldırdık. Özellikle Ekşisu bölgesinde önemli çalışmalara imza attık. Yeni itfaiye binamızın ve Pir Sami Hz. Türbe Camisinin inşaatı tamamlandı çevre düzenleme çalışmalarına başladık. İnşallah çok kısa sürede hizmete açacağız. Sıra devasa projelere geldi. Cumartesi Pazarı ve çok katlı otopark projelerinin zemin etüt çalışmalarına başladık. Tramvay projemizin müjdesini ise geçtiğimiz günlerde Başbakanımız Sayın Binali...