29 / 03 / 2024

erzincan Çukurkuyu toki başvurusu

erzincan Çukurkuyu toki başvurusu

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Proje 8 adet konut satışa çıkarıldı.

Erzincan Kemah TOKİ'de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projesinde inşa edeceği Erzincan projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Erzincan Kemah projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan Kemah TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan Kemah TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Erzincan'da TOKİ konutları için acele kamulaştırma kararı verildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre sosyal konut için acele kamulaştırma kararı verildi...

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konut için ihale düzenlendi.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Erzincan 196 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 13 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Çukurkuyu projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu Bulutlu 2. Etap ihalesi 6 Kasım'da!

TOKİ Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaatı işi ihalesi 6 Kasım'da...

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesinde 196 yeni konut inşa edecek.

Erzincan Çukurkuyu TOKİ 2. etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru!

8 adet dairenin kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru tarihi..

Erzincan Çukurkuyu TOKİ başvuru dönemi!

Toplam 8 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 180 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Erzincan Çukurkuyu TOKİ başvuru dönemi...

erzincan Çukurkuyu toki başvurusu Haberi

erzincan Çukurkuyu toki başvurusu

TOKİ Erzincan Çukurkuyu Evleri'nde 8 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Başvuru işlemlerinin T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Satış işlemlerinin sadece Erzincan Merkez Şubesi aracılığı ile yürütüleceği projede ödeme planı kapsamında 120 aydan 180 aya kadar vade sağlanıyor.


TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru tarihi!

Aylık taksit ödemelerin 379 liradan başladığı projede başvurular 8 Ağustos'ta başladı ve son başvuru günü 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi.



Satış duyurusu için