23 / 04 / 2024

Erzincan erzurum tramvay projesi

Erzincan erzurum tramvay projesi

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.

Ankara-Erzurum-Erzincan YHT projesinin akıbeti TBMM'de!

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye satıldı..

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını Albayrak aldı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının ihalesinde en yüksek teklifi Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ verdi...

ÖİB Erzincan ve Erzurum'daki şeker fabrikalarını özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzincan Şeker Fabrikası ile Erzurum Şeker Fabrikası satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattını bakanlık yapacak!

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzurum'da 4 il için cazibe merkezi irtibat bürosu açıldı!

Maliye Bakanı Ağbal, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Erzurum'a kurulan "Erzurum, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu" açılışını yaptı.

Erzincan'da tramvay çalışmaları başladı!

Erzincan Belediyesince kent içi ulaşımdaki trafik yoğunluğunun hafifletilmesi amacıyla yapılması planlanan tramvay projesinin zemin etüt çalışması başladı.

Erzincan devlet hastanesinin ek bloğu Nisan ayında ihaleye çıkacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sivas-Erzincan ve Erzincan-Erzurum-Kars hızlı tren hatlarının yapımı için kolları sıvadıklarını belirtti.

TOKİ Erzurum'daki 2 projesinin ihalesini 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek!

TOKİ, Erzincan İliç'te ve Erzurum'un Çat ilçesinde 2 konut projesine start verecek. Tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek projelerinin ihaleleri 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Aşkale konut belirleme kurası 2015!

TOKİ Erzurum Aşkale konut belirleme kurası 2015 kapsamında 543 adet daire satışa çıkarılıyor. Proje Erzincan-Aşkale Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçiyor.

Erzincan- Erzurum karayolundaki Mutu Tünelleri ulaşıma açıldı!

Erzincan-Erzurum karayolunun trafik kazaları nedeniyle "ölüm virajları" olarak bilinen Mutu mevkisinde 2011'de yapımına başlanan Mutu Tünelleri, hizmete açıldı. Tünel 330 metre uzunluğunda, 6,8 metre yüksekliğinde.

Erzurum-Erzincan-Bayburt Çevre Düzeni Planı çalışmaları sürüyor!

Erzurum-Erzincan-Bayburt Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı çalışmalarında gelinen son aşamaya ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak üzere Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı...

Erzincan erzurum tramvay projesi Haberi

Erzincan erzurum tramvay projesi

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.


Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Erzincan Belediye Başkanlığına ait Üniversite-Dörtyol-Otogar-Havaalanı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait Gar-Atatürk Üniversitesi Kampüs-Tıp Fakültesi-Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Şehir Hastanesi-Yavuz Sultan Selim Bulvarı-Gar tramvay hatlarının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca...