20 / 04 / 2024

Erzincan Makine Fabrikası

Erzincan Makine Fabrikası

2009 yılında işletmeye aldığı Erzincan Çimento Fabrikası'ndan sonra geçtiğimiz aylarda da satın alma yoluyla bünyesine kattığı Erzincan Makine Fabrikası ile Erzincan'da ciddi yatırımların altına imza atan Aşkale Çimento, önümüzdeki yıllarda yeni...

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin fabrikası yeniden satışa çıkacak!

Yargıtay, Uzel Traktör Fabrikası'yla ilgili son noktayı koydu. İhalesinin feshine ilişkin kararın onaylandığı fabrika ve 94 dönümlük arazi yeniden satışa çıkacak.

ÖİB Erzincan ve Erzurum'daki şeker fabrikalarını özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzincan Şeker Fabrikası ile Erzurum Şeker Fabrikası satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Erzincan ve Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihale tarihi uzatıldı!

ÖİB tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ve Kastamonu Şeker Fabrikası’nın özelleştirme ihalelerinde tarih uzatıldı...

Şeker Fabrikasının Özelleştirme sürecine ilişkin toplantı yapıldı!

Erzincan Şeker Fabrikasının özelleştirilecek olması sebebi ile, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Şeker fabrikasının özelleştirme sürecine ilişkin istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Türkiye Şeker Erzincan'daki fabrikasını kiraya veriyor!

Erzincan İli Üzümlü İlçesi Altınbaşak Köyü Kırkhandı mevkiinde bulunan 40.000 metrekarelik yüzölçümlü taşınmazın 2.500 metrekarelik kısmının 1 (Bir) yıl süre ile kiraya verilmesi ihaleye çıkacak. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Bilim Makine yerli makine oranını yüzde 85'e çıkardı!

Yılda iki büyük ölçekli çimento fabrikasını anahtar teslimi kurma kapasitesine sahip olan Bilim Makine, çimento sanayiinin yerli makine üretimi oranını % 15’ten % 85’e çıkardı.

Uzel Makine'nin Eyüp'teki traktör fabrikası icradan satışa çıkarıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Erzincan Makine Fabrikası Haberi

Erzincan Makine Fabrikası

2009 yılında işletmeye aldığı Erzincan Çimento Fabrikası'ndan sonra geçtiğimiz aylarda da satın alma yoluyla bünyesine kattığı Erzincan Makine Fabrikası ile Erzincan'da ciddi yatırımların altına imza atan Aşkale Çimento, önümüzdeki yıllarda yeni yatırımların sinyalini de veriyor. Erzincan Çimento Fabrikası bünyesindeki Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, şirketin çevreye olan hassasiyetinin önemli bir yansıması olarak gösteriliyor. 


Erzurum, Aşkale, Trabzon, Van, Ağrı, Tercan, Erzincan, Giresun ve 


Gümüşhane'deki tesislerin ihtiyaç duyduğu demir ve çelik aksanların üretimini yapan Erzincan Makine Fabrikası'nın bölge için önemli olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, "Erzincan bizim için değerli ve anlamlı bir şehir. Her anlamda şehir ekonomisine ve sosyal hayatına katkıda bulunmaya devam edeceğiz." dedi. 


Erzincan ekonomisi için anlamlı bir yer tutan Erzincan Çimento Fabrikası, Aşkale Çimento ruhunun bölgeye açılması noktasında önemli bir...