29 / 03 / 2024

Erzurum 2016 kamulaştırma

Erzurum 2016 kamulaştırma

Kentte kamulaştırma çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni gerçekleştirdiği yıkım ile iki mahallenin bağlantı yolunu da açmış oldu.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Palandöken için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili Palandöken ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili, İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum Yakutiye'de kamulaştırma kararı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Gez semtinde yüksek binaların arasında yer alan bir arsayı kamulaştırma yaparak parka dönüştürüyor.

Erzurum'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Erzurum II-Hınıs Enerji İletim Hattı İrtibatı Projesi' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Çatalca'da kamulaştırma kargaşası!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında 11 Ekim 2016 tarihinde yapılan kamulaştırma kararı yeni kararname ile değiştirildi ve kararnameye göre Çatalca'da yüzlerce parsel kamulaştırmadan çıkartılırken, yeni birçok parsel için de kamulaştırma kararı alındı.

Erzurum'da kamulaştırma devam ediyor!

Kentte kamulaştırma çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni gerçekleştirdiği yıkım ile iki mahallenin bağlantı yolunu da açmış oldu.

Kamulaştırma Kanunu'nda değişiklik 2016!

6745 Sayılı Kanun ile Kamulaştırma Kanunu'nda da bazı değişiklikler ve eklemeler yapıldı. İşte Kamulaştırma Kanunu'nda yapılan değişiklikler ve yenilikler..

Erzurum Yakutiye Kavak'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Erzurum ve Kars'ta doğalgaz iletim hattı için kamulaştırma kararı!

Erzurum Oltu'da Doğal Gaz İletim Hattı Projesi için Erzurum Oltu ve Şenkaya ilçeleri ile Kars Sarıkamış İlçesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak...

Erzurum 2016 kamulaştırma Haberi

Erzurum 2016 kamulaştırma

Kentte kamulaştırma çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni gerçekleştirdiği yıkım ile iki mahallenin bağlantı yolunu da açmış oldu. Palandöken ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi ile Ertuğrul Gazi Mahallesi’nin birbirine bağlanması için Özyunus Sokak’ta bulunan 3 bina kamulaştırma kapsamına alınmıştı. emlak İstimlak Daire Başkanlığı tarafından kamulaştırması yapılan binalar, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Binaların ortadan kaldırılması sonucu iki mahalle arasında bağlantı yolu oluşturuluyor. Yapımına başlanan yol ile Özyunus Sokak, Su Deposu Caddesi’ne bağlanıyor. Yeni yapılacak olan 650 metrelik yolun genişliği ise 35 metre olacak. Kamulaştırma sonucu açılan yolu, yağmur ve kar sularından koruma amacıyla menfez çalışmaları da başladı. Menfez çalışmasının ardından kavşak düzenlemesi ve asfalt dökümü sonrası iki mahalle arasındaki bağlantı yolu kullanıma hazır...