16 / 04 / 2024

Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma açık mı

Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma açık mı

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor Amasya'da yolların kapanması nedeniyle bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu kapandı.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

Fİ Yapı'dan konut mağdurlarına çözüm çağrısı

Fİ Yapı, şirketten ev almak için başvuran belli bir süre ödemesini yapan ya da borcunu ödediği halde evlerini teslim alamayan hak sahiplerine duyuru yaptı. Şirket hakkında açılan davalardan aklandığını belirtirken mağdur vatandaşlara 'Şirkete başvuru yapmaları' konusunda çağrı yaptı.

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İstanbul'da toplu ulaşıma en az yüzde 50 zam gündemde!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili İstanbul'da toplu ulaşıma zam talebine ilişkin açıklama yaptı. Bilgili zam konusunda yaptığı açıklamada "Yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Erzurum'a 10 yeni millet bahçesi müjdesi!

n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yatırımları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Erzurum'da toplam alanı 337 bin metrekare olan 10 millet bahçesi projemiz var." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Bekir Başevirgen'den Soma OSB çağrısı!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Soma Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sürecin hızlandırılması için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

İzmir'de ulaşıma ve kentsel dönüşüme yatırım atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Kocid-19 salgınıyla mücadele ve sürecin getirdiği ağır mali yüke rağmen İzmirlilerin yaşam standardını artırmak için 2020'de önemli projelere imza attı.

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma açık mı Haberi

Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma açık mı


Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. 


Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Balkanlar'dan gelen alçak basınç sistemi etkisine giren bölgede kar yağışı aralıklarla devam ediyor.


Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan ve Kars'ta 11, Erzurum'da 10, Ağrı ve Erzincan'da 6, Iğdır'da 3 derece kaydedildi.


Günün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise Iğdır 2 ve sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 9, Ardahan'da 8, Erzurum'da 6, Ağrı ve Erzincan'da 2 tahmin ediliyor.


Kar kalınlıkları kayak merkezleri Palandöken'de 60, Konaklı'da 80 ve Cıbıltepe'de 10, Erzurum'da 11, Kars'ta 5, Ağrı'da 4, Ardahan'da 3 ve Iğdır'da 2 santimetre ölçüldü.


Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde parçalı çok bulutlu...