19 / 03 / 2024

Erzurum Alacabük Konuk Evi

Erzurum Alacabük Konuk Evi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da bayram ziyaretlerinin ardından İspir ilçesine bağlı Alacabük Köyü Konuk Evinin açılışını yaptı

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Erzurum Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesi ile Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor...

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Erzurum Büyükşehir'in 6.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi iptal oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi Çırçır Mahallesi'ndeki kat karşılığı inşaat işini iptal etti.

Erzurum Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi Çırçır Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

Erzurum Belediyesi'nden satılık 71 gayrimenkul!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 71 adet gayrimenkul toplamda 253 milyon 943 bin 314,63 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Erzurum Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık kat karşılığı arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye'de kat karşılığı arsa satış işi ihale ediyor. İhale 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Erzurum Büyükşehir'den 139.4 milyon TL'ye satılık 37 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken'deki 36 ve Yakutiye'deki 1 arsasını ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

Erzurum Pasinler'de metruk binalar yıkılıyor!

Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde metruk halde yer alan halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz haldeki metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. 

Erzurum Büyükşehir'den 120 milyon TL'ye satılık 33 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 33 arsayı toplam 120 milyon 699 bin 987 TL'ye satıyor. Arsaların satış ihalesi 22 Mart'ta yapılacak..

Erzurum Alacabük Konuk Evi Haberi

Erzurum Alacabük Konuk Evi


Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da bayram ziyaretlerinin ardından İspir ilçesine bağlı Alacabük Köyü Konuk Evinin açılışını yaptı.

Köy meydanında vatandaşlarla bayramlaşan Akdağ, burada yaptığı konuşmada, bayramların sevinç günü olduğunu, ancak bu bayrama hüzünle girildiğini söyledi.


Köy konağının yapımından açılışında kadar Başbakan Müşaviri Muharrem Çığlık ve eşi MKYK üyesi Fazilet Dağlık Çığlık''ın emekleri olduğunu dile getiren Akdağ, katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Akdağ, konakların kültür yuvası olması gerektiğini anlatarak,"Bugün buraya gönüllerimizi birleştirmeye geldik. Aslında biliyoruz ki sizin gönlünüz AK Parti'mizin kurulduğundan bu zamana kadar bizimle oldu." ifadesini kullandı.

Erzurum ve İspir'in kendilerini hep desteklediğini belirten Akdağ, sadece oyla değil dualarla da destek gördüklerini dile getirdi.

- "Ne yapmışsak bu eserlerin sahibi sizsiniz"

Sağlık alanında memleketin her yerine çok büyük işler yaparak hizmet götürdüklerini aktaran Akdağ, şunları...