18 / 04 / 2024

erzurum belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

erzurum belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Erzurumluların en ekonomik bir şekilde ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,"Erzurum kentsel dönüşümde Doğu Anadolu Bölgesi’nde adeta model oldu" dedi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

erzurum belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

erzurum belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve müteahhitler vasıtasıyla şehir genelinde sürdürdüğü konutlaşma hareketi tüm hızıyla sürüyor. Erzurumluların en ekonomik bir şekilde ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcayan Başkan Sekmen, kentsel dönüşümde Doğu Anadolu Bölgesi’nde adeta model oldu. Kentsel dönüşümde tarihi dokuya büyük bir önem veren Başkan Sekmen, şehir genelindeki dönüşüm ve değişimi şöyle anlattı: “Bir zamanlar ‘Mal Meydanı’ olarak tanımlanan alanda yeni bir yerleşim yeri inşa ediyoruz. Ülkemizde ürettiği konutlarla Türkiye’nin yüz akı olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyemiz tarafından ortaklaşa yürütülen Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’yle konforlu ve sağlıklı yeni bir yaşam alanını hemşerilerimizin beğenisine sunacağız. Proje 27,5 hektarlık alanı kapsıyor. Erzurum’daki imar hizmetlerine yeni bir çehre kazandıracak olan projeyle birlikte...