25 / 04 / 2024

Erzurum Bilim Müze Doğa Tarih ve Eğitim Park projesi temel atma töreni

Erzurum Bilim Müze Doğa Tarih ve Eğitim Park projesi temel atma töreni

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temeli atıldı.

Mega projeler Erzurum'u zirveye taşıyacak!

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''Bilim, Müze, Doğa ve Eğitim Parkı Projesi kentimizi zirveye taşıyacak. Kar müzesi de kuruyoruz. Deprem Eğitim Araştırma Merkezi kuruyoruz. Ayrıca dünyanın ilk Tarih Duvar Müzesi’nde 111 bin 111 taşla tarihi yeniden yazacağız. Bir Doğa Parkı yapacağız''ded

Kepez Dokuma Fabrikası müze olacak!

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası kompleksini ve mevcut imar planındaki 238 dönümlük park alanını, kendi imkanlarıyla müze, bilim, kültür, sanat merkezi ve kent parkı olarak Antalya’ya kazandırıyor.

Erzurum Bilim, Doğa ve Eğitim Parkı'nın temeli atıldı!

Atatürk Üniversitesi’nin tarihi projelerinden biri daha hayata geçti. Uzun zamandır üzerinde çalışılan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temel atma merasimi, muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Erzurum Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park projesinin temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temeli atıldı.

Erzurum dev bilim parkı ile cazibe merkezi olacak!

Erzurum Büyüksehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İsletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor. Park, her yaş grubunu içerecek, halka açık ve Erzurum için çekim noktası oluşturacak.

Erzurum'da geleceğin mimarları yetişecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim - Müze Doğa - Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İşletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor.

Tarihi Sirkeci Garı müze oluyor!

Tarihi Sirkeci Garı, müze olarak yeniden düzenleniyor. Karar İBB Meclisi'nde onaylandı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yetki verildi..

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi çalışmalarında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi ne zaman açılacak?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye' nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi 'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haleplibahçe Müze Kompleksi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyiikşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projeye 80 milyon TL yatırım yapıldı.

Kütahya'ya yeni müze inşa edilecek!

Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını duyuran TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, inşaatın en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti.

İzmir'de müze ve örenyerleri ziyaretçi sayısı yüzde 29 arttı!

UNESCO'nun "Dünya Mirası" listesinde yer alan müze ve örenyerlerine ev sahipliği yapan İzmir, turizmde 2015 yılına hem ziyaretçi sayısı hem de müze ve örenyerlerinden elde edilen gelir bakımından artışla başladı.

Kütahya'da 10 bin metrekareye müze yapılacak!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını bildirdi.

Erzurum Bilim Müze Doğa Tarih ve Eğitim Park projesi temel atma töreni Haberi

Erzurum Bilim Müze Doğa Tarih ve Eğitim Park projesi temel atma töreni

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hikmet Koçak ve Erzurum Teknik üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı tarafından atıldı.


AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu ve İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile çok sayıda davetlinin katıldığı Ilıca yolu üzerinde bulunan alandaki temel atma törenine, öğretim üyeleri ve öğrenciler de iştirak etti.


ÜRETİM VE BİLİM AKSI DOĞUYA KAYIYOR


Erzurum’u dünyanın marka şehirlerinden birisi haline getirecek projenin temel atma töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Erzurum’un köklü bir üniversite şehri olduğunu anlattı. Güllüce,...