25 / 04 / 2024

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Korunan tarih, dönüşen şehir” sloganıyla kentsel dönüşümde yaptıkları çalışmaları anlattı..

Mehmet Sekmen: 2016 kentsel dönüşümde hamle yılımız olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "2016 yılı bizim kentsel dönüşümde yatırım ve hamle yılımız olacak. Geçen yıl alt yapıda hamle yılıydı, bu sene de kentsel dönüşümde hamle yılı" dedi.

Mehmet Sekmen: Erzurum Evleri turizmde yüz akımız olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kültür Yolu Projesi kapsamında Erzurum Kalesi etrafında restorasyonu devam eden Tarihi Erzurum Evleri’nin, şehir ve ülke turizminin yüz akı olacağını ifade etti.

Mehmet Sekmen kentsel dönüşümü anlattı!

Başkan Sekmen, Şehitler Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşüm kamulaştırma alanında gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı. Sekmen, “Bizim en büyük önceliğimiz; hizmetlerimizde ‘Vatandaş memnuniyeti’dir." dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi mesire alanları inşa ediyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor.

Mehmet Sekmen vatandaşlara kentsel dönüşümü anlattı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gaziler, Mecidiye, Aziziye ve Dağ Mahallesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla birlikte yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşlara anlattı.

Erzurum Yakutiye Bilgi Evi'nin temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yakutiye Bilgi Evi projesinin temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, her mahallede yapılacak olan bilgi evlerinin temelini mahalle çocuklarıyla birlikte attı.

Erzurum'da doğa, kış ve inanç turizmi tanıtım çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Erzurum’da doğa, kış ve inanç turizmiyle alakalı tanıtım çalışması yapıyoruz. Şehrimizdeki beş bin yatak kapasitesini 20 bine çıkarmayı planlıyoruz.

Mehmet Sekmen: Erzurum turizmde cazibe merkezi olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Winterfest 2014” Kış Festivali Palandöken Kayak Merkez’inde düzenlenen basın toplantısıyla start aldı. Toplantıda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen açıklama yaptı.

Erzurum'da kent merkezi yeşillendirme çalışmaları sürüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`in talimatıyla kent merkezindeki yeşil alan, kavşak, ana ve ara arterleri yeniden gözden geçiren Fen İşleri ekipleri, hafta sonu 2 bin ağacı toprakla buluşturdu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını da asfaltlamaya başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını da asfaltlıyor. Büyükşehir Belediyesi`nin Fen İşleri ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde yoğun bir asfalt mesaisi yaşıyor. 4 mahallede asfaltlama çalışması tamamlandı.

Erzurum kentsel dönüşüm tarihi dokuya uygun yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehirde yürütülen kentsel dönüşümün tarihi dokuya uygun bir şekilde yürütüleceğini söyledi. Başkan Sekmen, konuyla ilgili kurumun yetkililerinden, encümen toplantı salonunda brifing aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Erzurum Büyükşehir'den 12.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 625 bin TL'ye icradan satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Haberi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen

Erzurum, “Korunan tarih, dönüşen şehir” sloganıyla kentsel dönüşümde Türkiye’ye rol modeli oldu. Tarih ve medeniyet şehrinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını YeniBirlik’e aktaran Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, medeniyet tasavvuru ilkesiyle hayata geçen kentsel dönüşüm projelerindeki başarısının sırrını anlattı Kültür Yolu Projesi ile şehrin tarihi dokusunu koruyan Başkan Sekmen ile yaptığımız röportajı siz kıymetli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

Kısaca okuyucularımıza kendinizi tanıtır mısınız?

1958 yılında Erzurum’un Pazaryolu ilçesi Kılıççı Köyü’nde doğdum İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra Ankara’da bankacılık ihtisasında bulundum. Aktif siyasi hayatına Milli Gençlik Vakfı Kartal İlçe Başkam olarak başladım Ardından 1989 yılında Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı görevine getirildim. 1992 yerel seçimlerinde Şamandıra Belediye Başkanlığı’na seçildim 27 Mart 1994yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkam oldum 1999 seçimlerini...