28 / 03 / 2024

erzurum emekli konutları

erzurum emekli konutları

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Mehmet Sekmen emeklilere konut için harekete geçti!

Kurmayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilere konut projesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. 

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Halk GYO Erzurum Şehristan Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Şehristan Konutları" projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Erzurum Şehristan Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum Şehristan Konutları Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Erzurum Şehristan Konutları'nın yapı kullanım izin belgesi alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Şehristan Konutları projesinin yapı kullanım izin belgesi alındı...

Halk GYO Şehristan Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Erzurum Şehristan Konutları Projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Erzurum Şehristan Konutları’nda teslimler başladı!

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimleri başladı. 

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Erzurum Şehristan Konutları değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erzurum Şehristan Konutları Projesi Değerleme Raporunu yayınladı.

erzurum emekli konutları Haberi

erzurum emekli konutları

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi noktasında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Degen Ankara'da TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ile bir araya geldi ve emekiller için konut yapımlarının hızlandırılması konusunda taleplerini iletti.

Erzurum'daki emekli üyelerine konut için yıllardır uğraş veren dernek Başkanı Ahmet Degen, 950 üyesini ev sahibi yaptıktan sonra yeni konutların yapımı için Toplu Konut İdaresinde görüşmelerini sıklaştırdı. Daha Önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in emeklilere konut yapılması için şehrin muhtelif yerlerinde verilen arsaların resmi yazılarını Toplu Konut idaresine sunan Başkan Ahmet Degen, resmi yazışmaların ardından konutların yapımına bir an önce başlanması için soluğu yine Ankara'da aldı. Beraberinde Başkan yardımcısı Lütfü Yıldız ile birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut'u makamında ziyaret...