25 / 04 / 2024

Erzurum kamulaştıma

Erzurum kamulaştıma

Kentte kamulaştırma çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni gerçekleştirdiği yıkım ile iki mahallenin bağlantı yolunu da açmış oldu.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ayvalık için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Erzurum için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait 380 kV Erzurum-Alpaslan-2 HES Enerji İletim Hattı projesi kapsamında güzergaha isabet eden taşınmazların Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Palandöken için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili Palandöken ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili, İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Artvin Arhavi'de kamulaştırılan arazideki hak sahiplerinin mağduriyeti mecliste!

Artvin'in Arhavi ilçesinde kamulaştırma kararı alınan arazideki hak sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Iğdır için acele kamulaştırma kararı!

Iğdır ili, Merkez, Karakoyunlu, Aralık ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırklareli Lüleburgaz için acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum kamulaştıma Haberi

Erzurum kamulaştıma

Kentte kamulaştırma çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni gerçekleştirdiği yıkım ile iki mahallenin bağlantı yolunu da açmış oldu. Palandöken ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi ile Ertuğrul Gazi Mahallesi’nin birbirine bağlanması için Özyunus Sokak’ta bulunan 3 bina kamulaştırma kapsamına alınmıştı. emlak İstimlak Daire Başkanlığı tarafından kamulaştırması yapılan binalar, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Binaların ortadan kaldırılması sonucu iki mahalle arasında bağlantı yolu oluşturuluyor. Yapımına başlanan yol ile Özyunus Sokak, Su Deposu Caddesi’ne bağlanıyor. Yeni yapılacak olan 650 metrelik yolun genişliği ise 35 metre olacak. Kamulaştırma sonucu açılan yolu, yağmur ve kar sularından koruma amacıyla menfez çalışmaları da başladı. Menfez çalışmasının ardından kavşak düzenlemesi ve asfalt dökümü sonrası iki mahalle arasındaki bağlantı yolu kullanıma hazır...