26 / 04 / 2024

Erzurum Karayazı çalışmaları

Erzurum Karayazı çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesinin çehresini değiştiriyor. Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir’in Mühendisleri, ilçeyi şantiyeye çevirdi.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Erzurum Çayırtepe'de asfalt çalışmaları başlıyor!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy ve mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Erzurum'da asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı!

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor.

Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.

Erzurum 2. OSB'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Erzurum şehir merkezine 5 km uzaklıkta Pasinler yolu üzerinde toplam 216 hektarlık alana sahip II. Organize Sanayi Bölgesinin 50 hektarlık kısmında altyapı çalışmaları devam ediyor.

Erzurum 2. OSB'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Erzurum şehir merkezine 5 km uzaklıkta Pasinler yolu üzerinde toplam 216 hektarlık alana sahip II. Organize Sanayi Bölgesinin 50 hektarlık kısmında altyapı çalışmaları devam ediyor.

Erzurum'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi mekân ve caddelerini modernize ediyor. Büyükşehir Belediyesi, kentsel estetik ve dönüşüm çalışmalarının yanında kent merkezi ve ilçelerde cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Erzurum Karayazı çalışmaları Haberi

Erzurum Karayazı çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesinin çehresini değiştiriyor. Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir’in Mühendisleri, ilçeyi şantiyeye çevirdi.


‘Prestij Caddesi Projesi’ kapsamında Karayazı’da alt ve üstyapıda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kent merkezinde Bat Pazarı, Aşağı Mumcu, Kavaflar, Ayazpaşa, Kongre, Erzincankapı, Habibbaba, Tahtacılar’da, ilçelerde Uzundere ve Pasinler’de ‘Prestij Caddesi’ çalışması yapan Büyükşehir’in ekipleri, şimdi de Karayazı ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi’ni güzelleştirdi. İlçede ayrıca, yağmur suyu hattı, asfalt ve tretuvar çalışması da yapıldı. Karayazı’daki Prestij Caddesi uygulaması kapsamında Cumhuriyet Caddesi’ndeki 24 bin metrekarelik alana 4 bin 604 ton asfalt serimi, 10 bin metrekare kilit parke taşı ve 8 bin metre bordür döşemesi ile 2 bin 600 metre yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir’in yatırımlarının hiçbir ilçeyi ayırt etmeksizin...