28 / 03 / 2024

Erzurum Karayazı Prestij Caddesi uygulaması

Erzurum Karayazı Prestij Caddesi uygulaması

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesinin çehresini değiştiriyor. Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir’in Mühendisleri, ilçeyi şantiyeye çevirdi.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul Erzurum'da ofis açtı!

ERA Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk ofisini ‘ERA Gayrimenkul Prestij’i Erzurum’da hayata geçirdi. ERA, doğu illerine de gayrimenkul franchise’ı vererek büyüme hedefi doğrultusunda ilerliyor.

Erzurum Karayazı'nın yol sorunu çözülüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı kırsalında yıllardan beri çözüm bekleyen yol sorununu çözüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü kırsalda yol bakım, onarım ve genişletme çalışması yapıyor.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi prestij cadde oluyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projesini Cumhuriyet Caddesi’nde de uygulayan Büyükşehir’in ekipleri, söz konusu yerde hummalı bir çalışma içerisinde.

Erzurum'un ilçelerinde muhteşem dönüşüm!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde de yaptığı kentsel dönüşümle yerleşim yerleri adeta cazibe merkezine dönüşüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projeleri tabiri yerindeyse kentte ilçelerin prestijini artırıyor.

Erzurum Narman'daki 110 bina yenilendi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini ilçelerde de tüm hızıyla sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla ilçeye konuşlanan Büyükşehir’in ekipleri yerleşim yerinde adeta mühendislik harikası işlere imza attı.

Erzurum Büyükşehir'den 400 noktada çalışma!

Prestij Cadde uygulamaları, cephe sağlıklaştırma, alt ve üstyapı hizmetleri, göletler, ulaşım, asfalt ve kırsal gibi yerel hizmetlerin bütün branşlarında şehri ihya ve inşa çalışmalarını yürüten Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Mühendis ve ekipleri ilçelerde 7/24 görev yapıyor.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Erzurum Narman'ın çehresi değişti!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Narman’da uyguladığı Prestij Cadde Projesi ile ilçenin çehresini değiştirdi. Peribacaları ile tanınan ilçede yapılan çalışmalar, Narmanlılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Erzurum Karayazı’nın çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesinin çehresini değiştiriyor. Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir’in Mühendisleri, ilçeyi şantiyeye çevirdi.

Erzurum Karayazı Prestij Caddesi uygulaması Haberi

Erzurum Karayazı Prestij Caddesi uygulaması

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesinin çehresini değiştiriyor. Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir’in Mühendisleri, ilçeyi şantiyeye çevirdi.


‘Prestij Caddesi Projesi’ kapsamında Karayazı’da alt ve üstyapıda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kent merkezinde Bat Pazarı, Aşağı Mumcu, Kavaflar, Ayazpaşa, Kongre, Erzincankapı, Habibbaba, Tahtacılar’da, ilçelerde Uzundere ve Pasinler’de ‘Prestij Caddesi’ çalışması yapan Büyükşehir’in ekipleri, şimdi de Karayazı ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi’ni güzelleştirdi. İlçede ayrıca, yağmur suyu hattı, asfalt ve tretuvar çalışması da yapıldı. Karayazı’daki Prestij Caddesi uygulaması kapsamında Cumhuriyet Caddesi’ndeki 24 bin metrekarelik alana 4 bin 604 ton asfalt serimi, 10 bin metrekare kilit parke taşı ve 8 bin metre bordür döşemesi ile 2 bin 600 metre yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir’in yatırımlarının hiçbir ilçeyi ayırt etmeksizin...