25 / 04 / 2024

erzurum kentsel dönüşüm projeleri

erzurum kentsel dönüşüm projeleri

Erzurum'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli 7 bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

İlhan Tohumcu, Erzurum'daki dönüşüm çalışmalarını anlattı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, kentsel dönüşümü anlattı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, tesisleriyle göz kamaştırıyor. Yatırım programını düzenleyen belediye, hem altyapı hem de üst yapıda onlarca projeyi hayata geçirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm projelerine tam not!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Mega projeler Erzurum'u zirveye taşıyacak!

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''Bilim, Müze, Doğa ve Eğitim Parkı Projesi kentimizi zirveye taşıyacak. Kar müzesi de kuruyoruz. Deprem Eğitim Araştırma Merkezi kuruyoruz. Ayrıca dünyanın ilk Tarih Duvar Müzesi’nde 111 bin 111 taşla tarihi yeniden yazacağız. Bir Doğa Parkı yapacağız''ded

Erzurum'daki kentsel dönüşüm Doğu Anadolu'ya rol model oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte yaptığı değişim ve dönüşümle Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki yöneticilere rol modeli oldu. Başkan Sekmen, Dadaşlar diyarında yaptığı hizmetlerle Erzurum’u yeniden Doğu’nun Paris’i yaptı.

2016 Erzurum'da dönüşüm yılı olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumuna katıldı. Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi’nin şehrin geleceğini inşa ettiğini ifade etti.

Erzurum'da kentsel dönüşüm heyecanı yaşanıyor!

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm devam ederken,şehirde de dönüşüm heyecanı yaşanıyor.Korkut, Hacıcuma,Taş Mescit,Narmanlı ve Kadana mahallesini çevreleyen 152 bin metrekare alanda kamulaştırmaların son noktada olduğunu söyledi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm kamulaştırma alanındaki gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin de katıldı...

Erzurum’da 4,5 milyon metrekarelik alanda dönüşüm başlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Keskin, Kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Selçuklu şehri olan Erzurum’da 4,5 milyon metrekarelik alanı kentsel dönüşüm alanı olarak ilan ettik

Erzurum Mavi Şehir'in konut satışları 31 Ağustos'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı.Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Erzurum Kevelciler Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkımlar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kevelciler Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkımlara başladı.

Erzurum Hacıcuma'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, en büyük kentsel dönüşüm projesini Hacıcuma'da hayata geçiriyor. 

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Erzurum'da Yakutiye İlçesi'ne bağlı İstasyon ve Şıh Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm yapılacak.. 

erzurum kentsel dönüşüm projeleri Haberi

erzurum kentsel dönüşüm projeleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir belediyesi, Erzurum Yakutiye ilçesindeki Vaniefendi Mahallesi'nde yer alan riskli 7 binayı yıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tahliye edilip sahipleri tarafından çatıları sökülen ve yıkılan 7 binanın hafriyatları da kamyonlarla bölgeden temizlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 10 dönüm alanda kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştirildiğini kaydetti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Hak sahipleri tahliye edilerek 7 riskli binanın yıkımı tamamlanmıştır. Kentsel tasarım projesi kapsamında tahliye ve yıkımlar devam edecektir." ifadeleri yer aldı.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale...