19 / 04 / 2024

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Erzurum Aziziye Termal Turizm Merkezi olacak!

Orhan, kentsel dönüşümde ciddi mesafe aldıklarına vurgu yaparak, Ilıca’da yapımı devam eden 380 konut, 114 işyeri inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Erzurum Lalezar Termal Tesis açıldı!

Pasinler yolu üzerinde 14 bin metre kare alana kurulan Lalezar Termal Tesis, hizmete başladı. 750 metre derinliğinde 56 derece ısıyla çıkan termal su, yakın zamanda fizik ve sağlık turizminde iddialı isim olacak.

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı!

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

Lalezar Termal Erzurum'da termal turizmi canlandıracak!

Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde...

Erzurum Aziziye'ye bir termal yatırım daha kazandırılıyor!

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçesine önemli bir termal yatırım daha kazandırıyor. Ilıca’daki mevcut termal tesislerin yanına 18 adet aile kabini ile mevcut otel ve kaplıcaların da doğalgaz dönüşümü yapılıyor...

Erzurum, termal turizmle gelir elde etmeyi planlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler: "Erzurum, termal turizmde büyük bir öneme sahiptir. Jeotermal kaynaklarımızı çok iyi kullanıp ülke olarak bu alanda zirvede olabiliriz" dedi...

Erzurum'un yeni termal binası ağaçlandırılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Havaalanı yolu üzerindeki yeni terminal binası çevresinde ağaçlandırma çalışması başlattı...

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı Haberi

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı

Erzurum yeni bir termal tesisine daha kavuştu. Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.


Erzurum şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta bulunan tesis toplam 14 bin metrekare açık alan ve 6 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kuruldu. Su rezervinin yerin 750 metre altından kendi cazibesi ile 5.5 bar basıncı ile 56 derece sıcaklıkta çıktığı tesisin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.


Lalezar Termal tesislerinin açılış törenine Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, Erzurum Büyükşehir Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Lalezar Termal Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.


Kurban kesimi ve dua okunmasının ardından tesisin açılış kurdelesi kesildi.


Lalezar Termal Tesisleri Genel Müdürü Mehmet emin...